„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Kerti gyermek bútor kollekció a Kinder MODERN és a Mexa Design által

A Kinder MODERN és a Mexa Design együttműködéséből született ez a szabadtéri gyerekbútor gyűjtemény, amely az összes Kinder MODERN dizájnban rejlő szórakozást és funkciót keveri a mexikói szövés hagyományos kézművességével, amely a Mexa kortárs stílusának jellemzője.

Ez a mini kollekció négy kulcsfontosságú darabot tartalmaz – játszó sátrat, több méretű hintaszék formájú virágtartót, pihenő padot és hintaszéket – a szabadban való pihenés érdekében. A Mexa klasszikus technikáinak új irányba juttatása mellett a Kinder MODERN fiatalos hangulatot ad a hagyományos csőkeret és a monokróm huzal kombinációjának. Ezek a színes, kirobbanó minták kontrasztot teremtenek a természetes környezettel, és így játékos, családias környezetet biztosítanak a kertben is. 

A Mexával való együttműködés egyedülálló lehetőséget adott a Kinder MODERN-nek, hogy gyermekközpontú meglátásukat a kültéri bútorok világába vihessék. Ennek az új törekvésnek köszönhetően a MODERN egy szobrászati ​​formájú, erőteljes gyűjteményt tervezett, amely a kültéri tereket egy aktív helyszínné teszi, ahol a családok – a gyermekek és a felnőttek egyaránt – összegyűlhetnek, játszhatnak és pihenhetnek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.kindermodern.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb