„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Oliver Stone eladó lakása

A New York-i megélhetési költségek hihetetlenek és elérhetetlenek az átlagos amerikaiak számára, de Oliver Stone nem átlagos amerikai. A háromszoros Oscar-díjas rendező most azonban eladja New York West Village-i lakását, mert egyszerűen nem rendelkezik akkora térrel, amit a rendező keresett.

Az igazgató 2010-ben vásárolta meg a lakást, miközben egy filmet forgatott, és mára beleunt a csodálatos Hudson-folyóra eső kilátásba és a modern belső terekkel. A lakásban csupán 175 négyzetméternyi hely van, ami a legtöbb New York-i számára nagynak számít, de kicsi a West Coast-iak számára. Két nagy hálószobát és 2 ½ fürdőszobát is találhatunk benne. Oliver Stone az ingatlant 2,2 millió dollárért vásárolta, de 2,99 millió dollárért dobta piacra, ami tisztességes ár, hiszen az ingatlanárak évente emelkednek a világ legizgalmasabb városában.

stone1


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Természetesen a lakásnak többnek kell lennie, mint egy pár hálószobának a hollywoodi elit számára. És természetesen az is. A lakás épülete tartalmaz egy 24 órás portás, állandó porta szolgálattal, egy csodálatos fitnesz komplexumot, valamint egy gyermek játszószobát. Az épület magában foglalja a parkolót, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy biztonságban tartsák járműveiket, amíg távol vannak. A lakás belseje sem elhanyagolható persze az értékesítésben. A 3,5 méter belmagasságú lakás, boltíves mennyezettel és csillogó keményfa padlóval rendelkezik, valamint tágas gardrób és márvány fürdőszoba egészítik ki az egység extravagáns funkcióinak listáját. Oliver Stone ügynöke beszámolt arról, hogy a lakásra már több ajánlat is érkezett.

forrás:celebrityhousepictures.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb