„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Öko-barát ház Ausztráliából

Egy már létező ausztrál ház kapott új külsőt az Anderson Architecture és a MacKenzie Design Studio belsőépítészeti cég együttműködésével.

A két csapat összerakta kreatív ötleteit, annak érdekében, hogy egy család részére, funkcionális, környezetbarát otthont építsenek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot és az öko- barát szempontokat. Passzív napenergia technikákat és az alacsony wattos LED-es világítást, valamint a nap- hidraulikai padlót-és melegvizet használtak, hogy csökkentsék a költségeket és az energiafelhasználást. ” Mivel a ház hátsó része északra néz, a bővítés célja az volt, hogy tőkét kovácsoljon a passzív napenergia- technikákból, hogy csökkentsük a fűtési és hűtési költségeket.

First-floor-view-Mosman-House

A megújuló, újrahasznosított és helyi forrásból származó fa szerepelt az egész projektben, használtuk a zsindelyeknél és padlóban, leginkább a lépcsőn az első emeleten. ” A fő hangsúly az volt, hogy annyi fenntartható funkciót tegyenek bele, amennyit csak lehetséges és környezetkárosítás nélkül alakíthassák át a házat, anélkül, hogy egy vagyont kéne kiadnia a tulajdonosoknak fűtési és hűtési rendszerekre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb