„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

Napelemes lámpák házilag

Az elv egyszerű és csábítóan okos: A napelemes lámpák napközben tárolják az energiát és este pedig fénnyel borítják be környezetüket. Megvásárolhatjuk bármelyik boltban, de ha igazán egyedi darabokat szeretnénk, elkészíthetjük őket házilag is és a végeredmény sokkal természetesebb lesz. Ennek folyamatát szeretnénk most bemutatni.

Igazán egyszerűen, különösebb technikai tudás nélkül készíthetünk napelemes lámpákat, nincs másra szükségünk hozzá, csak egy vízálló befőttesüvegre, megvásárolt napelemes lámpára és ragasztóra. Ha szeretnénk, hogy ne látszódjon az üvegben a belső szerkezet, érdemes kívülről az üveget megfesteni vízálló üvegfestékkel, vagy homokfúvott hatás eléréséhez alkalmas festékkel.

diy-sun-jar-644x438

A megvett napelemes lámpát szétszereljük egy csavarhúzó segítségével, a nekünk szükséges hozzávalók, a LED lámpa, a napelem, az elemtartó és ennek technikai tartozékai. Ezután elkészítjük a számunkra kívánatos színárnyalatot és rögzítjük a befőttesüveg fedeléhez a napelemet. Fontos, hogy az üveg fedél átlátszó maradjon, hiszen itt érintkezik a napelem a napfénnyel. Amennyiben kapunk akkora lámpát, amely pontosan beleillik az üveg szájába, akkor nincs szükség a napelem szétszerelésére, hanem a szerkezetet egyben beleilleszthetjük a befőttesüvegbe.

Dollar-Store-Crafts-How-to-Make-a-Mason-Jar-Solar-Lamp1


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Kellemes és barátságos világítást kaphatunk így, többféle színben és méretben, amely otthonos érzetet kelt a ház körül, a sokszínűségnek csak fantáziánk szabhat határt.

forrás:dornob.com,gardentherapy.ca, etsy.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb