„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Múlt és jelen találkozása az ausztráliai Clifton Hill House-ban

A Nic Owen Architects projektje ez az egyszerre régimódi és kortárs családi ház Ausztráliából. A ház neve: Clifton Hill House.

Bright-Home

Valójában egy felújításról és teljes átépítésről van szó. Az ügyfelek meg szerettek volna tartani minél több viktoriánus korabeli régi elemet is a házból úgy, hogy közben figyelembe vették a modern dizájnt és a fenntarthatóságot is. A viktoriánus villát így egy négyszemélyes család befogadására alkalmas modern épületté alakították át, amelyik akár a következő generáció számára is ideális otthon lehet, és amely a legteljesebb mértékben nevezhető „zöldnek”.

Breezy-Environment2


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az impozáns külső barátságos és otthonos belsőt takar. Az enteriőr fő építőanyaga a fa. A családi házban található egy nyitott terű konyha és hall, három hálószoba, két fürdőszoba és egy dolgozó szoba. A felújítás során a fenntarthatóság került a legelső helyre, ezért napelemes rendszert, természetes ventilációs rendszert építettek bele és olyan festékkel festették le a külső felületet, amely visszasugározza a nap melegét.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb