„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Kompakt, L-alakú otthon vidéki környezetben Németországból

Ezt az L-alakú, nem mindennapi lakóházat az LHVH Architekten építette a németországi Eifel tartomány Kall nevű falujában. A szokatlan lakóház vicces nevet is kapott: Containerlove.

Containerlove-View

Első ránézésre azt gondolhatnák, hogy a Containerlove átmeneti lakóház, de nem az. Miután részletesen megtervezték, négy hét alatt el is készült a konténerház, amelyet aztán mostani helyére szállítottak. Ezek után már bármikor elmozdítható és áthelyezhető az épület. A szomszédok nagyon elcsodálkoztak, amikor egyetlen éjszaka alatt felhúzták ezt az épületet a teljesen szokványos vidéki telekre, amely körül legelők és gyümölcsösök vannak.

Containerlove-Interior


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A rideg, szürke külső ellenére, belül meleg, barátságos, fényes és meglepően tágas ez a lakóház. Játékos és színes tárgyak dobják fel az enteriőrt, amelyek kihangsúlyozzák az otthon dinamikus és élettel teli jellegét. Az egész nappali rész olyan, mint valami folyékony, egységes élettér. Még egy kis teraszt is rögtönöztek hozzá.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb