„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern-luxus nyaralóház

Ifjabb William O’Brian professzor által tervezett (a Massachusettsi Cambridge-ben) szokatlan nyaraló. Egy ház amely kitűnik az erdő fái közül. Kicsi, de tökéletes egy hétvégi kiruccanásra, vagy akár egy hosszabb pihenésre. Egy menedék a sürgő-forgó és rohanó világ elől. Itt nem kell megfelelned senkinek. Nincsenek elvárások.

Csak a hatalmas fák, a megnyugtató csend és a friss levegő.A nyaraló modern és érdekes “piramis” alakban épül fel, óriási üvegfalakkal melyek lehetővé teszik a teljes kilátást a természetre.Kimagaslóan extrém látványt nyújt még kívülről nézve is.

Mintha a csillagok alatt aludnál.három kis szoba található ebben a modern felépítésű kisházban.Az egyiket lehetőség és ötlet szerint berendezhetjük, például mini könyvtárnak, borospincének, vagy akár egy kis nappalinak is. A második a fürdőszoba és a hálószoba. A harmadik pedig a konyha és az étkező egyben. Az óriási üvegfal alkalmas az égbolt kémlelésére éjszakánként, hiszen teljes a kilátás és bőven van hely egy teleszkóp elhelyezéséhez.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb