„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

A világ legrdágább hotele átadásra került

Szingapúrban építették meg ezt az 55 emeletes luxusépületet, melyből 3 darab is készült egymás mellett. Az épületek tetején elhelyeztek egy hatalmas nagy hajó formájú épületet. Az épület tetején 150 méteres hosszúságú feszített tükrű medencét építettek fel, de ez csak a hab a tortán. Az épület minden részletében sokkoló.

Sokat elárul, hogy a Marina Bay Sands Skypark szálloda-kaszinó együttes költségvetése duplájára sikerült az eddigi rekorder a Dubaii Emirates Palace Hotel bekerülésének. Számszerűsítve 6 milliárd dollár, ami mai árfolyamon 1200 milliárd forint.

A komplexumot három egyenként 55 emelet, 200 méter magas torony alkotja. Ezek tetején figyel az épület meghatározó eleme, egy 380 méter hosszú park, melynek része egy 150 méter hosszú feszített víztükrű medence. Lenyűgöző látvány és érzés kiúszni a látszólag perem nélküli óriás vízfelszín szélére. De nyugi azért a biztonságra is gondoltak. Ha valaki a látványtól elragadtatva magát túl úszna vagy csak öngyilkos szeretne lenni, úgy a pár méterrel lejjebb található, de felülről láthatatlan körbekerített medence részbe pottyan, ahonnét már nem lehet leesni.

A három tornyot átfogóluxusépület a hatalmas medence mellett még számos luxusújdonságot ad, például az egyik emeleten zegzugos csatornák vannak, kaszinók, luxusüzletek, éttermeket, színházat, mozit és egy múzeumot is. Szerencsére zöldből is jutott bőven, így közel 300 fa, és több mint 600 fajta növény gondoskodik a dzsungelhangulatról a vasbeton konstrukció tetején.

A szálloda legdrágább lakosztályai és szobái is a legfelső szinten találhatóak meg. 850. 000 m2. -es hasznos alapterületű szállodában egyébként 120 000 nm expo terület és 2560 szoba található. Az épületegyüttesben 10 000 fő kiszolgáló személyzet dolgozik, naponta több mint 25 000 látogatót fogad.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A túristák ingyen léphetnek be a kaszinóba, de a helyieknek ezért 70 dollárt kell kifizetniük, így szabnak gátat, hogy a helyiek elverjék itt a pénzüket, mert ez a pénz már elgondoltatja a helyieket, hogy egy ilyen helyre bemenjenek.

Az épületet a Moshe Safdie építész stúdió tervezte, kapuit pedig 2010. júniusban nyitotta meg.

A megnyitóünnepség keretében siklóernyősök vetették magukat a parkból a mélybe, illetve a szálloda külső falán falmászó csapatversenyt is rendeztek.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb