„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Modern indonéz családi ház és munkahely

Az indonéz Ruangrona architects által tervezett SN-House Bandung városának szívében található, egy városi rezidencia, amely egy butikkal is rendelkezik az otthon földszintjén.

A keskeny telek hátrafele kiszélesedő formája meglehetősen kompakt elrendezést követelt meg a modern lakóhelyben, mely egy tágas, utcafronti butikszalonnal kiegészítve egyben munkahelyként is funkcionál.

A lakóhely az egyes emeletek szerint oszlik meg. A földszint nyilvános térként működik, a második emelet részben privát helyiségeket kínál, míg a 3. emelet egy hálószobából és két gyermekszobából áll.

A megrendelő egy fiatal pár, két kisgyermekükkel, így a gyerekek biztonsága az egyik fő tényező ami meghatározta a ház tervezését. A nem feltétlenül biztonságos környezeti körülmények miatt a ház introvertált elrendezésű. Az épület első homlokzatát meglehetősen masszív anyagpalettával és formatervezéssel illették, amit a fából készült homlokzati betétek egészítenek ki vizuálisan, melyeket a lakók igény szerint nyithatnak meg és zárhatnak be, megfelelő légáramlást biztosítva.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső terek színvilága semleges, az anyagpaletta pedig kifejezetten minimális. Minden bútor vagy egyedi tervezésű, vagy a helyszínen készített kézműves darab. Berendezésekben és dekorációban a fa és a fém vált a legmeghatározóbbá.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb