Home / Modern és luxus házak / Modern ház Kaliforniában elképesztő kilátással

Modern ház Kaliforniában elképesztő kilátással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a század közepén készült modern ház Kaliforniában minden akadályt legyőz. 

A Studio William Hefner tervezte ezt a Beverley Hills-i otthont, a város csillogó fényei tükröződnek a panorámában. Amikor tekintetünkkel végighaladunk az elképesztő kilátáson, mintha életre kelne a város. A kert előkészíti a terepet egyszerűségével az 50-es évekbeli vonalaknak, a világítás és az Eames-stílusú (vagy talán még valódi Eames) székek kiegészítik a hangulatot.

mid-century-modern-house-ca-william-hefner-5-living-area-thumb-630xauto-55280

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A modern művészet jellemzi az otthont. A konyha kialakítása, a színes függőlámpák a hálószoba fülkében nagyon látványosak. Képzeljünk csak el, egy késő esti úszást a medencében. Drágám, itthon vagyunk!

forrás:trendir.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..