„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

mobilház gyártásmodulházModulházak

Mobilházak és moduláris házak gyártása, építése, forgalmazása

A Kp Sales House Kft kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome acél- és faszerkezetes könnyűszerkezetes családi házak tervezésével, gyártásával és építésével foglalkozik.

A faszerkezetes moduláris házaink KVH hossztoldott ragasztott fából vagy STEICO Joist és Wall elemekből készülnek modern CNC vezérelt gépeken, az acélszerkezetes PuzzleHome moduláris házaink CNC-s szelemengyártással készülnek.

Minden házunkba fenntartható és biológiailag semleges Steico fagyapot szigetelést fújunk be résmentesen, melynek hőtároló tömege akár 4x jobb értéket biztosít, mint a kőzetgyapot vagy az üveggyapot szigetelések.

A családi házak gyártása mellett kiváló minőségű mobilházakat és moduláris házakat is kivitelez vállalkozásunk, melyek a családi házakkal megegyező műszaki tartalommal is elérhetőek.

Mobil- és moduláris házainkat PuzzleHome házaknak neveztük el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Modul- és mobilházainkról bővebb felvilágosítást a https://puzzlehome.eu weboldalon találhat, melyet IDE kattintva ér el.

Nézze meg galériánkban pár mobil- és moduláris házunk látványtervét. Kattintson a kis képekre és tekintse meg nagyobb méretben!Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb