„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Minimalista fehér villába integrált iroda Hollandiából

Bob Ronday és Maxim Winkelaar építette ezt a teljesen fehér, minimalista lakóházat a hollandiai Bemmelben. A projekt neve egyszerűen: Bemmel Residence.

 White-Contemporary-House

A tulajdonos egyszerű és nyugodt házat szeretett volna, amelybe bele van építve az irodája is. A kétszintes, elszigetelt Bemmel Residence a lehető legegyszerűbb, fehér kockatömbökből áll. A falak egy részét üveggel cserélték ki, ezért a nagy ablakokból nagyszerű kilátás nyílik a külső térbe. A ház hátsó részén egy félig nyitott tornác található és az épületet hőszivattyúval szerelték fel. A ház melletti úszómedence tökéletesen illeszkedik az épület minimalista stílusához.

Infinity-pool


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az enteriőr nagyon ízléses és modern, miközben megőrizte a ház külső részéhez illeszkedő minimalizmusát is. A belső alapszín is a fehér, leszámítva a fürdőszoba apró csempemozaikjainak fehérrel keveredő fekete színeit. Minden belső helyiség, a nappali, a hálószobák, a fürdőszobák, de még a tornác is magán viseli a minimalizmus stílusjegyeit.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb