„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Luxus a Földközi tenger partján

Már nagyon sok A Cero házat mutattunk be, mely mind egytől egyig a modern minimalizmus legkiemelkedőbb házai közé tartoznak.

Ez az óriási ház tulajdonképpen egy luxus nyaraló. Jellegzetessége a minimalista, fehér paletta, amely a belső terekben egyértelműen megnöveli a fényerőt, és egy nyugodt, kellemes légkört sugároznak. A ház lakóterülete 400m2 , és két emeletes. Az alsószinten a mindennapi élet színtere helyezkedik el, a második emeleten pedig a privát területek találhaók, mint például a hálószobák és a vendégszobák. Az Architectúra nevezetű cég tervezte az egyedi fehér, lakkozott bútordarabokat, amelyek teljes mértékben kiegészítik a ház minimalista színpalettáját.

A tetőtéren helyezkedik el egy nagyméretű terasz, ahonnan bármely nézőpontból lenyűgöző a kilátás, és az udvaron medence is található. Ez az épület tökéletes lehet egy luxus nyaralás helyeként.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Kattintson a kisképekre és megjelennek nagy méretben:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb