„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Lineáris egyszerűség Palo Altóból

A San Francisco-öböl körüli Szilícium-völgybeli dolgozók kedvenc lakókörnyéke Palo Alto. Ezt a CSS Architecture által tervezett modern és mérnöki dizájnú lakóházat is itt találhatjuk.

Palo-Alto-Residence

A több mint 1700 négyzetméter alapterületű családi ház egy öttagú családnak ad otthont. Mindkét szülő a Szilícium-völgyben dolgozik. A lakóház nagyon szellős és kényelmes. A külső homlokzatot fával borították és a belső is nagyon barátságos. A ház a legmodernebb külsővel rendelkezik, miközben meleg, autentikus anyagokat használtak fel és kifinomult, ízléses részletekkel gazdagították.

Interior-Decor

A családnak a legfontosabb kritériuma a tervezésnél a fenntarthatóság legszigorúbb szabályainak a betartása volt. Az épület lineáris struktúrájából adódóan a helyiségek egymás mellett, sorban helyezkednek el. Ebben a sorban található egy nyitott terű nappali, egy bensőséges hálószoba, egy irodahelyiség, gyerekszoba és egy könyvtár is.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Night-View-House

Az enteriőr színei is tökéletes és finom ízlésről árulkodnak. A faszínű barna mellett finom vonásokkal találhatunk pirosat, kéket és szürkét is. Izgalmas kortárs családi ház, amely ráadásul a legszigorúbb természetvédelmi és fenntarthatósági szabályoknak is megfelel.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb