„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A közlekedőedények elvén működő minimalista könyvespolc Barcelonából

A barcelonai Roger Moliné a közlekedőedények elve alapján tervezte meg ezt különleges dizájnú, minimalista polcrendszert, a Levelt.

design-Level-Shelf

A közlekedőedények törvényét a vízmérnökök használják a leginkább. Egymással összekötött edényekben, ha a folyadék egynemű, akkor a folyadékszint minden edényben egy szintbe esik. Ez az egyensúlyi helyzet ihlette meg Roger Molinét. A bővíthető polcrendszer elemei a ráhelyezett súlyok alapján „kommunikálnak” egymással és így találják meg a legmegfelelőbb egyensúlyi helyzetet.

Level-Shelf-4


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Habár első ránézésre törékenynek és instabilnak tűnik a polc, mégis erős és nagyon praktikus. Két fő elemből áll: a tengelyekből és az akrilvászonból. A tengelyek bármilyen falfelületre felszerelhetők és a vászon mozgását is artikulálják. Ezek tulajdonképpen csapágyas tengelyek, amelyek lehetővé teszik, hogy a hengerek elforduljanak a szövetanyag alatt. Az akrilvászon pedig a feszessége és rugalmassága miatt bármilyen könyvet elbír. Ötletes és nagyon eredeti bútordarab!

A galéria:



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb