Gyermek és tiniszoba ötletek

Kreatív fürdőszobai megoldások gyerekek számára

A gyerekek nem minden esetben tekintik a fürdőszobát kedvenc helyükként a házban. Néhány gyerkőc nem szeret fogat mosni, és előfordulhat hogy a fürdés, haj mosás sem kedvelt tevékenységük. Ezt megakadályozni vagy akar segíteni rajta pedig úgy lehet a legegyszerűbben, ha a fürdőszobát egy olyan hellyé varázsolod, ami csupa móka és kacagás, miközben továbbra is megvan minden szükséges funkciója. Íme néhány ötlet, amit a család legkisebb tagjai is imádni fognak! 

Elénk, játékos színek 

Egy színes fürdőszobának senki nem tud ellenállni. Minél merészebb színeket használsz, annál jobb hangulatot teremthetsz a helyiségben, hiszen semmi sem vonzza a gyermek figyelmét jobban a színeknél. Rengeteg fele kreatív fürdőszobai kiegészítőt lehet manapság kapni a boltokban, a gumikacsától, a figurás szappanadagolóig. Ez egy tökéletes módja annak, hogy rá neveljük a gyermekeket arra, több időt töltsön a fürdőszobában. 

Szórakoztató tapéta 

Bármilyen háttérképet is választasz, mindenképpen legyen szórakoztató és könnyed, több színárnyalatot is beépítve a szobába. Legyen szó Disney hercegnőkről, kiállított autókról, vagy akár kis békákról, olyan legyen amelyre rá nézve gyermeke kacagni kezd. Napjainkban nagy választékban kaphatók le mosható, vagy akar kifejezetten fürdőszobai tapéták a lakberendezési üzletekben. Ezen kívül nagyszerű, ugyanis nem egy óriási befektetés, valamint könnyedén eltávolítható később, ha a gyerkőc már más dolgokat kedvel.

Csíkok

A modern hangulat megőrzése érdekében színes csíkok hozzáadásával életre keltheted a vizes helyiségeket. Ha csak egy fürdőszobád van, fontold meg a csíkok bevitelét. A csíkok nemcsak többdimenziós érzést adnak a helyiségben, hanem kivételesen jól működnek, minden dekorációs stílusban és nem keltenek túlzott “gyerekes” megjelenést.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Neon

A neon sokaknak tűnik túl fényesnek tűnhet, másoknak pedig csak mosolyt csal az arcára. A neon nem csak javítja szoba természetes esztétikáját, hanem bármilyen semleges összképet javít. Függetlenül attól, hogy neon rózsaszín, kék, zöld vagy sárga színt használ, a dekorációt a lehető legegyszerűbb módon kell megválogatnod az elemeket, ezzel kiegyensúlyozva a majd csak világító falakat. 

Dupla mosdó 

Ha több gyermek közösen használja a fürdőszobát, akkor fontold meg a dupla mosdó bevitelét. A dupla mosdó használata nemcsak vitákat fog megtakarítani a gyerekek között, hanem időt is megtakarít. Két gyermeket egyszerre végezhet fürdőszobai feladatokkal, felfordulás nélkül. Emellett ez egy szórakoztató útja, hogy a fürdőszobai tevékenységeket egyszerre, együtt végezhessék a tesók! 

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb