„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

16 árnyalat az elmúlt évtized legnépszerűbb festékszínei közül

Avagy minden olyan árnyalat, amely nélkül nem tudnánk élni!

Az évtized legfontosabb festékszínei azt mutatják, hogy egészséges megszállottságunk van/volt otthonunk díszítésében (természetesen), és hogy az idő múlásával merészebb, gazdagabb és mélyebb színekkel bővült a paletta. 

Peter Gomez, a Zoffany vezető tervezője azt mondta: „Az évtized utolsó felében mindannyian nagyobb lendülettel kezdtünk díszíteni. Sokkal sötétebb árnyalatokkal bátrabban, és nem félve a világosabb vagy rikítóbb színeket használni.” 

Ahogy egyre inkább ökológiailag öntudatossá válunk, az évtized végén a föld színeket és a természettel való összeköttetésre összpontosított árnyalatokat, többek között a zöld is, olívaolaj, vagy khaki. 

Az alábbiakban felsoroltuk az évtized legpopulárisabb festék termékeit. 

Az évtized legnépszerűbb festékszínei

Chic Shadow a Dulux-tól

A Chic Shadow sokoldalú szürke, amely otthonos megjelenést biztosít bármely szobában, a konyhától a társalgóig. „A Duluxból kollekciójából származó Chic Shadow szürkeség árnyalattal festettük nappalit, amely tökéletes közép-szürke színű, párosítva élénk rózsaszínű és sötétkék bársonyos kanapéinkat” – mondja a TI Media szolgáltatásainak és otthoni rovat szerkesztője, Holly Walsh.

Heartwood a Dulux-tól

Marianne Shillingford szerint: „A Heartwood árnyalat egy igazán népszerű szín, amely azt bizonyítja, hogy nem vagyunk megijedve az erősebb árnyalatok használatakor. A nyers agyag színe nagyon népszerű, mert a varázslatosan megváltoztatja a színét, amikor a nap az ég felé halad, és olyan organikus érzést nyújt, amely finoman varázslatos tűnik anélkül, hogy átvenné a szoba felett az uralkodást. 

Sap green a Farrow&Ball-tól

A Farrow & Ball szín szakértő, Joa Studholme azt mondja: „Az évtized végén, a környezettudatosság megismerésével, a zöld a legtöbbet választott színné vált.  A Sap Green egy tiszta olívazöld, amely minden szobába hozzáadja a ragyogást, miközben megőrzi a természettel való szoros kapcsolatot. ”

“Félreérthetetlenül organikus érzés, amely egy kicsit behozza a külvilágot otthonába, és tökéletesen működik a természetes anyagokkal és a cserepes növényekkel.”

Jack Black a Little Greene-től

„Szerelmes lettem ebbe a feketébe” – mondja Vanessa Richmond, az Ideal Home, a Style at Home és a Country Homes and Interiors szerkesztője. “- kissé nehéznek tűnhet, ha nem vigyázol ezzel az árnyalattal.”

“De semmi sem hoz létre olyan drámát és mélységet, mint amilyet ez a szín: egy matt fekete fal, színes műalkotásokkal, kréta festett oldalú szekrények, egy igazán sötét fapadló … És ha szereted a semlegest, ez az árnyalat elengedhetetlen.”

White Dove OC-17 Benjamin Moore színe 

Helen Shaw elmagyarázza: „A fehér továbbra is népszerű választás azoknak az embereknek, akik minimalista és szennyezetlen külsőt keresnek otthonukban. A fehérek, amelyeknek meleg tónusa van, mint például ez a White Dove, széles körben választottak azok számára, akik el akarják kerülni a tiszta ragyogó- fehér klinikai érzését, miközben tiszta megjelenést teremtenek. ”

Pale Silver Laura Ashley szín kollekciójából

“Ez egy tisztább, világosabb szürke, mint a Dove Grey, hűvös palettát létre hozva” – mondja Josephine Bennett.

Duck Egg szintén Laura Ashley palettájából

Laura Ashley és Josephine Bennett szerint ez a puha árnyalat ideális egy nyugodt alvási szentély létrehozásához. “Ez a kék, kis zölddel keverve tökéletes egy hálószobában.”- állítja.

Lazuli a Zoffany festékcégtől


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
HyperFocal: 0

„A Lapis világosabb árnyalatai a Lazuli Lapis kristálykő királyi megjelenéséből származnak” – mondja Peter Gomez. „Vigye fel ezt a Zoffany árnyalatot kisebb terekben a drámai hatás érdekében.”

Koi Carp-Zoffany

Peter Gomez szerint: „A híres vízi élőlények élénk mandarin tónusait utánozva, a lehengerlő Koi Carp a vibrációra koncentrál. Játssz ezzel a színnel, az egyedi megjelenés eléréséhez, például az étkezőben. ”

Tigers Eye Zoffany-tól

„Töltsd fel energiával otthonod!  A Tigers Eye barátságos esztétikát inspirál” – mondja Peter Gomez. „Teljes sárga, gondosan kialakítva, hogy tükrözze a lenyűgöző árnyékokat. A bátrak ezt a színt használhatják kisebb terek megnyitására. ”

Light Rose Sanderson-tól

Rebecca Craig szerint: “Rózsa ihlette, ezt a kecses, puha pasztell rózsaszín árnyalatot, világos halvány alapon, a szín nyugodt és finom hangulatot kelt.”

English Grey Sanderson-tól

Rebecca Craig szerint ez tökéletes egy nyugodt és pihentető hely létrehozásához. Azt írja, hogy „egy tonális szürkés-zöld árnyalat, amely harmóniát és nyugalmat idéz elő”.

Tiru a Graham&Brown festékcégtől

“Tiru festékünket a japán táncdrámán alapuló Kabuki trend ihlette, és ez a merész szín lépést jelent a következő szín trendhez a következő évtizedben.”

Shingle a Neptun-tól

Rosanna Farnsworth, a Neptune marketing ügyvezetője szerint: „Shingle inkább egy igazi szürke, mint az Silver Birch árnyalat, de még mindig nem nyúlik túl messzire a hideg, kék tónusú területre.”

Neptune- Silver Birch

“Nem meglepő, hogy az elmúlt tíz év öt legpopulárisabb színe semlegesek ”- mondja Rosanna Farnsworth, a Neptune marketing ügyvezető igazgatója.

„Még egy színes otthonban is időtlen alapokká válnak, amelyekre építeni lehet. Az “ezüst nyír” az egyik árnyalat, amelyet a Suffolk kollekciónkhoz választottunk, mert sem nagyon krémes és hagyományos, sem hidegszürke és modern. Ez valóban tökéletes középút, ha Suffolkhoz hasonlóan a stílusod valahol a kettő között helyezkedik el. ”

Adeline a Graham&Brown-tól

Öko, a fenntartható és vegán. Az elmúlt évtized végén megjelenő legbefolyásosabb kifejezések. Az Archívum kollekció  tagjaként az Adeline árnyalatot azonban a múlt ihlette, ám kortárs csavarral a jövőbe tekint. 

Forrás: www.idealhome.co.ukKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb