Home / Modern és luxus házak / Könnyűszerkezetes acélszerkezetes családi házak képei

Könnyűszerkezetes acélszerkezetes családi házak képei

Egy könnyűszerkezetes házat nem szabad összekeverni a régen ismert “Cseh” faházakkal. Azért mert hazánkban ezek jelentették a technika csúcsát a 70-es és 80-as években, még az idő nem állt meg. Sokkal szebb, energiatakarékosabb modernebb renszerekből lehet napjainkban választani.

A következő képsorokkal szeretnénk bemutatni, hogy modern könnyűszerkezetes acélvázas építési rendszerekből milyen gyönyörű házakat lehet létrehozni.

Napjainkban a könnyűszerkezetes családi házak fő előnye már nem a gyorsaságban rejlik. Hiszen az energia árak annyira megemelkedtek, hogy a legfontosabb pozitívuma a könnyűszerkezetes épületeknek a rendkívüli minőség és a kiemelkedő energiatakarékosság. Egy modern könnyűszerkezetes családi ház egy téglaházzal szemben akár 3-4 x jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezhet azonos falvastagság mellett.

Cégünk Európa egész területén vállalja könnyűszerkezetes készházak kulcsrakész kivitelezését a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Ajánló

Többgenerációs családi ház

TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE Kapcsolat Amióta a tengeri, hajózási konténerek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..