„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házakReferencia képeink

Könnyűszerkezetes acélszerkezetes családi házak képei

Egy könnyűszerkezetes házat nem szabad összekeverni a régen ismert “Cseh” faházakkal. Azért mert hazánkban ezek jelentették a technika csúcsát a 70-es és 80-as években, még az idő nem állt meg. Sokkal szebb, energiatakarékosabb modernebb renszerekből lehet napjainkban választani.

A következő képsorokkal szeretnénk bemutatni, hogy modern könnyűszerkezetes acélvázas építési rendszerekből milyen gyönyörű házakat lehet létrehozni.

Napjainkban a könnyűszerkezetes családi házak fő előnye már nem a gyorsaságban rejlik. Hiszen az energia árak annyira megemelkedtek, hogy a legfontosabb pozitívuma a könnyűszerkezetes épületeknek a rendkívüli minőség és a kiemelkedő energiatakarékosság. Egy modern könnyűszerkezetes családi ház egy téglaházzal szemben akár 3-4 x jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezhet azonos falvastagság mellett.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Cégünk Európa egész területén vállalja könnyűszerkezetes készházak kulcsrakész kivitelezését a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb