„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Kifinomult gyerekszoba

A magazinokban látott megtervezett gyerekszobák nem mindig annyira tökéletesen összehangoltak a valós életben, mint a magazinok képei alapján hiszen – játékok a padlón, az éppen kedvenc énekes posztere a falon és sok más tényező befolyásolhatja a végső összképet.

Ebben a posztban egy olyan kifinomult gyerekszobát szeretnénk bemutatni, ami különösen érdekes, mert egyrészt rugalmas, másrészt olyan semleges színeket használ és mintákat, ami könnyen változtatható, alkalmazható az adott korú fiatalhoz. A színpaletta szén fekete, világos szürke, baba rózsaszín, és néhány árnyalat a természetes fából. Ez nem túl “gyerekes”, de mégis kellően szeszélyes és rejtélyes.

elegant-bedroom-design-for-girls


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A puha pókhálószerű anyag a középpontban, segít, hogy kényelmes és hívogató légkör legyen. A művészi nyomatok fontos szerepet játszanak abban, hogy személyes és kifejezővé váljon a szoba. A játékosan rendezett csoportos keretek fotókkal, és tipográfiával szintén ezt fejezik ki. A függőszék nagyon klassz ötlet, hiszen milyen jó hely kikapcsolódásra, olvasásra egy hosszú nap után az iskolában.

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb