„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Kalandos tini lány hálószoba inspiráció: Kara Paslay Designs

Kara Paslay belsőépítész nem fogja vissza magát, ami alkotásait illeti- adott esetben ez a maximalista hálószoba, amely kihívást jelent a régi „kevésbé több” filozófia számára.

Kara carte blanche-jével (szó szerint: amikor a szoba tiszta, fehér vászonként indul) egy inspiráló, merész megjelenésű teret teremtett egy tizenéves lány számára – szerény véleményünk szerint egy nagyon szerencsés lány számára. Mivel csak egy ágy és szekrény volt az új kialakítás tervében, szó szerint színekkel töltötte ki ezt a szobát, és olyan egyedi darabok gyűjteménye lett, amelyekre nem csak jó ránézni, hanem egy történetet is elmesélnek.

Az ágy mögött a zöld árnyalatú tükörpaneleken visszatükröződik az ellenkező fal, amelyen a hipnotizáló, fekete-fehér mintázatú ismétlődő táncfigurák láthatók. Egy gyönyörű archív ablak elárasztja ezt a gazdag tónusú és textúrájú helyet természetes fénnyel.

Az ablak alatt az egyedi méretű akril íróasztal a legjobb hely a házban, ha munkát végez (és nem éppen játszik!), és figyeli a világot. Az eklektikus tér folyamatosan mozgatja a szemet az érdekesebbnél érdekesebb tárgyak felé. Ez a csodás helyiség valóban az álmodozó belsőépítészet eredménye.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A tágas hely és a magas mennyezet tökéletes helyszínéül szolgált a sötét, éjfélkék mennyezetnek, amely intimitást és drámai hatást adott hozzá a szobához, egy kicsit érettebbé varázsolva azt. Az arany betűk a sötét háttérben bukkannak fel, amelyek tökéletesen kontrasztban állnak. A központból felfüggesztett szokatlanul készült tollas csillár szeszélyes kiegészítés. Láb alatt folytatódik a varázslat, a színes szőnyeg absztrakt virágmozaik mintájával. Bármit is ábrázoljon, az tökéletesen kiegészíti ezt a szivárványos helyiséget. A gazdag zöld függönyök szinte visszhangzanak a zöld árnyalatú tükrös falon.

Forrás: www.trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb