„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Ívelt vonalak és a gyönyörű kilátás: Ventura House

A Ventura House modern családi ház Dorsetben, amit a David James Architects & Associates a Husennel együttműködve tervezett.

Olyan helyszínen épült, ahol meg kellett oldania a tervezőknek azt, hogy a terep különböző magassági szinteken rétegződött. Az érintett terület délnyugat felé egy meredek lejtőn található, kilátással a kikötőre és közvetlen a festői strandokra. Üvegablakok használatával, maximalizálták a kilátást minden irányba.

architecture-modern-residence14Az ívelt formáknak, erős szürke alumínium vonalaknak a ház lejtőn elfoglalt helyének köszönhetően a Ventura House feltűnő utcai jelenlétet kapott. A bejárat függőleges kőfal, ami helyet ad a párhuzamosan ívelt faragott belső lépcsőháznak. Belül pedig bőven van élettér: négy hatalmas fürdőszobás szoba, dupla garázs, házimozi, télikert található a házban. A harmadik emeletről, 180 fokos kilátás nyílik és egy fedett-nyitott terasszal is büszkélkedhet. Azáltal, hogy különböző színeket és textúrákat használtak a tervezők, friss és élénk belső tereket hoztak létre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.commKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb