„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Casa SR: a luxus és a rusztikus találkozása

A Casa SR a mexikói Querétaro városában található, az „El Nido Jurica” elnevezésű privát közösségben, amely egy, a városközponttól északra található előkelő lakóövezet.

A hatalmas téglalap alakú telek összterülete 10 498 négyzetméter, a helyi Arqlabs építészeti cég által tervezett Casa SR pedig 670 négyzetméteres, beleértve a teraszokat és a fedett garázst. A földszinten egy előcsarnok, egy saját fürdőszobás vendégszoba, konyha, étkező és nappali található, míg az első emeleten egy családi szoba két gardróbbal és saját fürdőszobával ellátott hálószoba, valamint egy dolgozószobával, gardróbbal és fürdőszobával ellátott hálószoba helyezkedik el.

Egy külön térfogatban egy könyvtár található, amelyet egy üveggel borított folyosó köt össze a fő szerkezettel. A Casa SR stílusa elsősorban a kortárs, a mexikói stílusra jellemző részletekkel, nagy és gondosan kidolgozott kőfalakkal, acél és fa elemekkel mind a burkolatokban és a bútorokban, valamint nagy belmagasságú, tágas területekkel. Az elrendezés az optimális természetes megvilágítás és a keresztszellőzés kihasználására épült. A házat a meglévő növényzettel szimbiózisban tervezték, ami viszont nagyban meghatározta a tervezést és a későbbi tereprendezést.

A Casa SR passzív és aktív bioklimatikus kondicionáló rendszerekkel rendelkezik, mint a vastag külső falak, keresztezett szellőzés, megfelelő tájolás, vagy a szennyvízkezelés a víz újrafelhasználásához a kertben, gyümölcsösben és zöldtetőn való öntözésre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az intelligens otthon automatizált rendszerekkel van felszerelve, például Lutron vezérlőkkel a mesterséges fény és az árnyékolástechnika működtetéséhez. Alacsony emissziós képességű üvegeket alkalmaztak minden nyugati fekvésű ablakhoz a napsugárzás korlátozására.

<

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb