„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

DSA Development: lenyűgöző rusztikus erdei falu

Mexikó San Antonio kisvároson áthaladva egy erdei földút vezet a dombos telekre, amit fenyőfák és néhány tölgyfa vesz körül. Az ingatlan bejáratánál található kapunál egy kis raktárépület található. A fák között épült négy szerkezet együtt egy kis erdei falut alkotnak.

Kő, beton, fém és fa anyagok felhasználásával olvad bele természetes környezetébe a két rusztikus ház, melyek magas kéményekkel, és szabálytalanul elrendezett ablakokkal rendelkeznek.

A népies felépítésű otthon két részre oszlik: egy nappali és egy éjszakai területre, amelyeket egy „híd” egyesít. Az egyik szerkezetben a közösségi terek találhatók, míg a másikban a privát helyiségek helyezkednek el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A meghitt kőlakás a civilizációtól elszigetelten nyugodt pihenőhelyet biztosít a látogatók számára. Ez a pihenés, az természettel való együttélés és a kikapcsolódás helyszíne. A CoA arquitectura tervezőcsapata a népies építészet újraértelmezéseként tekintenek a projektre.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb