Home / Háztartási ötletek / Hogyan tisztítsuk meg a zuhanyfüggönyt?

Hogyan tisztítsuk meg a zuhanyfüggönyt?

A fürdőszobába lépve, ha észrevesszük, hogy a zuhanyfüggönyünk nem épp a legtisztább, ne dobjuk azonnal a kukába.

Az anyagtól függően könnyedén kitisztíthatja a zuhanyfüggönyt. Műanyag esetén mossa le a legerősebb vízsugárral a függönyt és folyékony mosószerrel, akassza fel szárítani vagy tegye szárítóba, de csak alacsony hőmérsékleten.

1512074707-how-to-clean-a-shower-curtain

A textil anyagú zuhanyfüggöny esetén, és ez magában foglalhat pamut, nylon, poliészter vagy kender anyagokat. Ha a zuhanyfüggöny ilyen anyagból készült, akkor a legjobb, ha a címkéjén feltüntetett utasítások szerint jár el. A penész kialakulásának megakadályozása érdekében mindig nyissa ki a fürdőszoba ajtaját zuhanyozás után, hogy a nedvesség kiszellőzzön. Az ablak megnyitása vagy a ventilátor bekapcsolása zuhanyozás közben is segít a nedvesség eloszlatásában. Néhány extra percnyi munka minimálisra csökkenti a zuhanyfüggöny tisztítási idejét hosszú távon.

forrás:goodhousekeeping.com

Ajánló

Vasalási hibák – és hogy kerüljük el ezeket!

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL Függetlenül attól, hogy gyakorlottak vagyunk a vasalásban, vagy teljesen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..