„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Fürdőszoba bárhol: hogyan működik a macerátor?

Sokat írtunk már az épületek adaptív újrahasznosításáról, és arról, hogy ez a jövőben még fontosabb tevékenységgé válhat az építészek számára. A belső terekre összpontosítva, ez a terek új igényekhez való igazításából, a minőség és a kényelem előmozdításából, valamint gyakran új technológiák beépítéséből áll. Akár egy új hálószobát adnak hozzá, akár otthoni irodát rendeznek be, vagy egy történelmi épületet alakítanak át irodává, az építészek kreativitása lehetővé teszi számukra, hogy érdekes környezetet hozzanak létre anélkül, hogy bontani kellene.

Egy dolog azonban, ami miatt a tervezők hajlamosak aggódva vakargatni a fejüket, az a fürdőszobák beépítése és az ezzel járó összes bonyodalom. Egy egyszerű WC hozzáadása ugyanis általában födémek, falak és padlók megbontását, vastag vízvezetékekkel való munkát, és mindenekelőtt rengeteg pénz és idő ráfordítását igényli. Van azonban lehetőség egy macerás szivattyús rendszer használatára – egy egyszerű, megfizethető megoldás, amellyel gyakorlatilag bárhol létrehozható egy fürdőszoba.

A macerátor a WC-hez, mosdókagylóhoz és zuhanyzóhoz csatlakoztatható készülék, amely egy gyorsan forgó rozsdamentes acélból készült vágókés segítségével a szilárd anyagokat és folyadékokat finom pasztává alakítja, amelyet nyomás alatt, kis átmérőjű csöveken keresztül bocsát ki.

Alapvetően az öblítés indításakor a szennyvíz a macerátorba folyik, és amikor a vízszint megemelkedik, a nyomás aktiválja a készüléket, amelynek hatására a rozsdamentes acélból készült pengék percenként 3600 fordulatszámmal forognak, és apró részecskékké őrlik a szennyvizet. Amikor ez a folyamat befejeződött, a szennyvizet egyetlen kis átmérőjű (¾ hüvelyk vagy 1 hüvelyk) csövön keresztül a talajba vagy a szeptikus tartályba szivattyúzzák, amelyet sokkal egyszerűbb a helyszínen felszerelni.

A rendszer fő előnye, hogy az épület bármelyik kész padlózatára telepíthető, ahol az alaprajzon belül a legmegfelelőbb, anélkül, hogy a padlót ki kellene ásni vagy csatornaleágazásokat kellene telepíteni. Az egyetlen csővezeték a pontok vízellátása, valamint a hátsó részén található egyetlen csatornalefolyó, amely a mosogatókból, zuhanyzókból és a WC-ből származó hulladékot fogadja. Ezzel egy félnapos munkával egy teljes fürdőszobát lehet üzembe helyezni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Sanimulti, a Saniflo cégtől, egy macerátor rendszer, amely kifejezetten kereskedelmi projektekhez ajánlott 8 méteres függőleges emelőképessége miatt, valamint azért, mert könnyen elrejthető a szem elől a különböző stílusválasztás esetén. A SANIMULTI egy sokoldalú macerátor, amely két különböző csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, így minden típusú alkalmazáshoz ideális. Csökkentett méretei azt is lehetővé teszik, hogy könnyen elrejthető legyen, akár a WC mögött, akár egy fürdőszobabútorban. Még ha a macerátor látható is, diszkrét kialakítása nem zavarja a helyiség esztétikáját.

A balesetek és szivárgások megelőzése érdekében (és a felhasználók nyugalmának növelése érdekében) a Sanimulti kompatibilis a SanialArm “Plug and Play” reteszeléssel, amelyet a kereskedelmi irodahelyiségek átalakításához használt szivattyúk egyre növekvő specifikációjára, valamint az áramkimaradás esetén fellépő elárasztás elleni védelem szükségességére válaszul fejlesztettek ki. Hangos hangjelzéssel rendelkezik, valamint egy, a vízellátásba beépített mágnesszeleppel, amely a bejövő víz elzárására szolgál, megakadályozva ezzel az árvíz kialakulását és védve lakó- vagy kereskedelmi helyiségét.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb