„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

6 látványos fürdőszobai dekorációs trend 2023-ra

Ha az új évben szeretnéd stílusosan átalakítani a fürdőszobádat, használd ezeket a tervezők által jóváhagyott ötleteket!

A 2023-as év fürdőszobadekorációs trendjei személyiséggel, textúrával, vizuális érdekességekkel és hangulatos vibrálással játszanak, hogy ez az intim tér olyan békés otthoni szentély legyen, amilyennek lennie kell.

A karmos lábú öntöttvas kádak soha nem mennek ki a divatból, de a sok otthonban látott, építőipari minőségű, vízsugaras áztató kádak már kissé unalmasak. Ezek a gyakran csempézett környezetbe épített behemótok ugyanolyan csúnyák, mint amennyire nehéz őket tisztítani. Idén többen választják majd az ésszerű méretű, érdekes formájú, szabadon álló fürdőkádakat, hogy fürdőszobájukban még inkább spa-szerű érzést keltsenek. Az áttetsző kádak és a japán stílusú áztató kádak kiemelkedő lehetőségek, mint például ez a Cassa Designtól származó feltűnő piros kád.

Hangulatos színek és merész nyomatok

Az egész fürdőszoba fehérre festése sokat segíthet abban, hogy a fürdőszobát frissnek érezzük, de a sok látható szennyeződésnek komoly hátulütője van. Ráadásul eléggé unalmas is. A hangulatosabb, melegebb színvilág 2023-ban felváltja ezt az elavult trendet, hogy a fürdőszobát komfortosabbá tegye. Az olívazöld, a barack és a gazdag földszínek a legnépszerűbb színek közé tartoznak, amelyek idén népszerűségre tesznek szert, a személyiségfaktor tapétával való fokozásával együtt.

A modern ragtapétát sokkal könnyebb fel- és leszedni, mint elődjét, és gyakorlatilag minden elképzelhető nyomtatásban és színben kapható az Etsy-n. A hagyományosabb stílusok esetében nem tévedhetsz a William Morris tapétákkal. Ez a sötét botanikus nyomtatás (fenti képen) az Etsy egyik eladójától, a Los Angeles Wallpaper-től származik.

Többet a személyiségedből

Hozz melegséget és személyiséget fürdőszobádba olyan dekorációval, mint az antik bútorok, ablakkezelések, olajfestmények és más, kijelentést tevő darabok. Egyesek még szőnyeget is tesznek (persze csak ne túl közel a WC-hez).

Az ötlet az, hogy a fürdőszobát inkább úgy dekoráld, mint az otthonod többi helyiségét, ahelyett, hogy olyan sterilen tartanád. Ha olyan elemeket hozol be, amelyek valóban arról szólnak, hogy ki vagy, nemcsak érdekesebb lesz a fürdőszobád, hanem kellemesebb érzés lesz benne lenni. A nagyméretű műalkotások és egy texturális váza pontosan ezt teszi ebben a Sean Anderson tervező által készített fürdőszobában.

Művészi csempe

A texturált, dekoratív csempe 2023-ban is sláger lesz, a mozaikokkal és más egyedi mintákkal együtt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Próbáld ki a csempeminták keverését és illesztését, keressen olyan kézzel készített lehetőségeket, amelyek igazán egyedinek tűnnek, vagy hozzon létre feltűnő geometriai mintákat. A terrazzo továbbra is emelkedőben van, sok szórakoztató pöttyös textúrát hozva, miközben könnyen tisztítható marad. Gyakran nagy formátumú méretben is kapható, így kevesebb fugával kell foglalkozni. Ezt a gyönyörű installációt Jamie Drake tervező készítette a Cheryl Hazan Mosaic-kal együttműködve.

A régi és az új keveréke

Az olyan fürdőszobák, ahol minden vadonatúj és egyforma, kissé lélektelennek tűnhetnek. Másrészt viszont azt sem szeretnéd, ha úgy éreznéd magad, mint egy időkapszulában. A régi és az új elemek keverésével keresd a középutat. Például egy antik komód remekül helyettesíthet egy áruházból származó tömeggyártott darabot. A díszes tükrök és a világítás kis helyiségekben is jól mutat. Itt Andrea Schumacher tervező egy régi chinoiserie szekrényt alakított át mosdóasztallá egy márvány vízeséses felülettel.

Kijelentő kő

A nagyméretű, kijelentő kőburkolatok szintén az idei év legnépszerűbb fürdőszobai dekorációs trendjei közé tartoznak. Minél drámaibb, annál jobb.

Ez jöhet egy testre szabott mosdófelület, egy backsplash, zuhanyfalak vagy akár padlóburkolat formájában. Ha lehetséges, a természetes anyagokat részesítsük előnyben, de hasonló megjelenést érhetünk el olyan anyagokkal, mint a travertin és az öko-kő. Ez a drámai fal az Elite Stone Calacatta Borghini Imperiale burkolatából készült.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb