„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Gyerek hálószobák és játszó szobák


Íme egy galéria a világ legjobb belsőépítészeinek gyermekszobai ötleteiről!

A gyermekek hálószobájában nincs határ a dekoráció terén; légy merész, bátor, szeszélyes, varázslatos, és engedd el a fantáziád. Legyen szó fiú- vagy lányszobáról, vagy akar baba szobáról, ebből a galériából játékos és színes gyerekszoba-ötleteket lophatunk, a bútoroktól kezdve a kiegészítőkig.

Maria Speake emeletes ágyakkal tervezte ezt a gyerekszobát. A lejtős mennyezet és a fa panelek teremtik a tetőtéri szoba egyedi hangulatát. A választott szín a kék volt, és az széles spektrumú árnyalatait tökéletesen alkalmazták!

Ugyanebben a házban Maria egy játszószobát is kialakított. Az Easigrass márkájú mesterséges gyeppel borított multifunkcionális helyiség a földszinti nappaliból a kertbe terjed ki.

Ezt a lányos játszószobát Sarah Delaney tervezte, és egy nagy méretű marokkói szőnyeggel rendelkezik, amely biztosítja a lágy étkezést a lengőtől és a trapézig, kosarakkal, amelyek tökéletes és hangulatos tárolást biztosítanak a játékok számára.

Hugh Leslie tervező nemcsak az elegáns alapszínek és a grafikus nyomatok egyszerű elegáns sémáját hozta létre, a puha felületű támlával egy hangulatos úton biztosítja, hogy ne a kicsik nehogy meg üssék magukat éjszaka, illetve biztonságban érezhessék magukat.

A Damien Hirst műalkotással és egy díszes kristály csillárral ez a kislány szoba Bayswaterben, amelyet Fiona Parke tervezett a Johnston Parke Interiors-ból, minden bizonnyal a látványos és egyszerre lágy megjelenést biztosít a szoba lakójának. Az ágyneműt az Abbott & Boyd biztosította, és az ágy két fiókkal is rendelkezik a játékok tárolására.

Ebben a Suzy Hoodless által tervezett londoni házban a gyerekszobák grafikusak és egyszerűségre hagyatkozik. Suzy nem kedveli az „aranyos” dekorációt, amelyből gyorsan kinőnek az apróságok – saját otthonában egy Børge Mogensen szekrényt használt pelenkázóasztalként. A képen látható az egyik szoba egyedi tervezésű festménye a szekrény ajtaján.

A padlótól a mennyezetig érő ablakok biztosítják, hogy a Gytha Nuttall dél-londoni otthonában lévő gyermek hálószobáját elárasztja a természetes fény. A belső ablakok szintén hangsúlyozzák a magasság érzését, amelyre itt nagyon szükség van – a volt iskolaépület irodaterületének szerkezetét úgy alakították ki, hogy létrejöjjön ez a „lakás egy lakáson belül”.

A Hercegnő és a borsó tündérmese ihlette a különféle színes matracok egymásra pakolását, amelyet a K&H Design ötlött ki, mint egy kihúzható ágy ebben a lány szobában. A tapéta mutatja az ágy és az íróasztal közötti megosztást.

A fiú hálószoba, a K&H Design által készített szórakoztató részletekkel rendelkezik – a mennyezeti falfestmény a felfüggesztett repülő árnyékát ábrázolja, nyomát pedig a falon áthaladó szalaggal ábrázolták igazán kreatív módon. A függönyök a Moondog-ban vásárolhatók meg.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A freskók és a festői háttérképek kreatív módon mutatják be a fantasztikus világot a gyermek szobájában. Ez az amerikai művész, Rebecca Rebouché háttérképfestménye elvarázsolt erdőt és egy víz alatti teapartit ábrázol, és varázslatos hátteret biztosít a francia stílusú ágyakhoz, fa szekrényhez és bolyhos szőnyeghez.

Egy antik fából készült ágy hagyományos baldachinnel megkoronázva. Az Edit58 papír-mâché állatfejei veszik körül. Az eredmény egy bájos szoba, amelyet a gyermek növekedésével könnyen lehet adaptálni.

Ez a baba ház kinézetű szekrény és komód egy antik tárgy volt, mára felújítva, fehérre festve egy kislány szobájának középpontjában áll! Ezt hasonló módon el lehet készíteni egy régi ruhásszekrényből egy kicsit asztalos hozzáértéssel, néhány olcsó díszléc és lakk festék segítségével! Tervező: Patrick Williams, Berdoulat.

Henri Fitzwilliam-Lay, a Shropshire-ben található viktoriánus vidéki ház tulajdonosának tervezője e század közepének esztétikájával javította fel ennek a nagyszerű épületnek a belső tereit, anélkül, hogy az eredeti tulajdonságokat veszélyeztetné. A lány szobájában feltűnő, csíkos tapéta található a The Art of Wallpaper-ből, és sok fényes, kicsapongó mintát tartalmaz. Az eredmény egy szórakoztató élénk tér.

Amikor meglátogatta barátját, Kathryn Ireland-et, a franciaországi Tarn régióban, Anne Halsey vásárolt is egy parasztházat ott, majd egy dekorátor segítségével egy igazán szórakoztató és játékos helyet teremtettek. Ezt a dupla hálószoba pasztell rózsaszín színpalettával díszítették, és fehér baldachinekkel rendelkezik, amelyeket a gyermekek imádnak (különösen azok, akik szeretik a hercegnőket). A finom stílus vonal ideális mind a fiatal, mind a tizenéves lányok számára.

A nyugat-londoni ház hálószobájában a mennyezetet cirkuszi sátorhoz hasonlítóan festették ki, Farrow & Ball „Rectory Red” és Paint and Paper Library „Slate I” árnyalatok felhasználásával.

Az alagsori költöztetés vagy kibővítés gondolatának ellenére a londoni ház tulajdonosai Maria Speake építésznek szabad kezet adtak a szerkezeti változtatások elvégzéséhez, hogy családjuk és üzleti vállalkozásuk számára egyaránt biztosítsák a szükséges helyet. A gyermekek hálószobáit mind az ablaktól, mind a tetőablaktól elárasztja a fény, és alsó tárolóval is rendelkezik, hogy a lehető legjobban kihasználhassák a szűkös tetőtéri helyiséget

.

Ebben a norfolki vidéki házban, amelynek belső tereit Veere Grenney tervezte, a Tudor szárny egy dicsőséges helyiség a méhkaptár a család legfiatalabb tagjai számára, ahol elegendő ágy van az ottalvós- bulik számára. A sárga kiváló színválaszték a gyermekek számára: világos, játékos és legfontosabb a nemek szempontjából semleges.

A falon található betűk és a csillag alakú világítótest fiatalosabb hatást kelt ebben a stílusos hálószobában, amelyet Sarah Stewart-Smith Herefordshire-i családi otthonában tervezett. A kis hely, kissé nagyobbnak tűnik a függöny segítségével, amely elválasztja a hangulatos ágyterületet az íróasztallal ellátott ülőhelytől.

Itt van néhány további inspiráló fotó:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb