„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Érdekességek innovációk

Futurisztikus konyha, mely az ökológiai lábnyomot csökkenti

Ez a futurisztikus konyha elhozza Önnek az innovatív váltást a víz és a folyadékok tárolásához és feldolgozásához.

Azonkívűl, hogy egy bonyolult, környezetbarát rendszer, csökkenti az ökológiai lábnyomunkat és javít a Föld környezetén.

Ez a konyha hatékonyan kezeli a hulladékot, mint új erőforrást és minden csepp vizet, mint újrahasznosított folyadékot.

A konyhának három mikro-növény rendszere van, ami segít feldolgozni az ökológiai lábnyomainkat: az egyik a szilárd hulladékoknak, a másik a folyékony hulladékoknak és a harmadik a szerves hulladékoknak.

A konyha gépesített, mégpedig a következő funkciókkal: kis acélgolyók melyek apró darabokra törik az üveget a hulladék mennyiségének csökkentése érdekében, aprító melyek felaprítják a papírt amiket utána brikettekké alakít és egy csavarokból álló rendszer, ami összepréseli a műanyagüvegeket és konzervdobozokat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A beépített dupla mosogató két víztartállyal és két kancsóval rendelkezik, amik összegyűjtik a konyhai vizet, hogy újrafelhasznosítható tiszta vizet állítsanak elő a virágok és növények öntözéséhez.

Egy szűrő is tartozik a konyhához, ami eltávolítja tisztátlan részecskéket. A vízkészülék megment napi 15 liter vizet. A dob alakú földigiliszta komposztálóban a férgek lebontják a szerves hulladékot: a felesleget, gyümölcsök és zöldségek héjait, maradékokat.

Ez az eco-rendszer egészséges és tetszetősebbé varázsolja konyháját.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb