„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Dizájn inspiráció egyenesen Görögországból

A K Studio építészei által tervezett három látványos nyaralóegység Görögország egyedi építészeti stílusának jegyében épült. Az álomszép villák halmaza a hagyományos, ókori cikladikus kultúra mély szeretetén alapszik, ahol a bel- és kültéri lakóövezetek, melyek helyet biztosítanak a család és a barátok összejövetelére, hogy együtt élvezhessék az élet boldog pillanatait és az anya természetének szépségét, kiemelkedően fontosnak bizonyultak.

Ez a csodálatos görög esszencia jelen van a hatalmas napozóteraszokon, a medence teraszán, valamint a természetes fénnyel elárasztott, tágas belső terekben, ahol a természetes kő, fa és mészkő építőanyagok áthidalják a szakadékot a rusztikus- hagyományos és a luxus- kortárs között.

Santorini-i szigetén egy, a naplementére gyönyörű kilátást nyújtó birtok adott otthont a népszerű Canaves Resort lánc új szállodájának. A Canaves Oia Epitome az első szálloda a sziget ezen részén, amely nyílt kilátást nyújt, térbeli korlátozások nélkül. Az épületrendszert rendezett kertek veszik körbe, százéves olajfákkal, melyeket a tájépítészek központi elemként alkalmaztak. A szálloda 24, teljesen egyedi szobát foglal magában, melyek a klasszikus mediterrán dizájnt közvetítik. A külső homlokzatokat Santoriről származó kő burkolja.

A Villa Mandra Mykonos szigetként, Görögországban, szinte teljesen el van rejtve az Aleomandra dombjának hegygerincén. A 6 hálószobás nyaralót egy fiatal pár számára építették, hogy családjukkal és barátaikkal együtt élvezhessék az ott töltött időt. A Villa egyenesen a tengerre, és a szomszédos Delos-szigetre néz. Külső homlokzata szinte beleolvad a környezetbe. Az éghajlat elsöprő intenzitását az árnyalatok szűrik át. A formabeli kialakítás inkább az érzelmet követte, mint a funkciót, minden helyiségben lehetőséget adva az elmélyedésre és a természeten belüli szabadság kiélvezésére. A nyaraló belső tereiben krém és a barnás színárnyalatok alkotják a pihentető atmoszférát.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Kalesma, amely inkább egy kis falu, mintsem szálloda, a hagyományos mikononi értelemben. A helyi mondás azt tartja, hogy amikor egy pár házasodik, egy “falvat” hoznak létre, egy olyan otthont, amely az évek során minden generációval növekszik. A Kalesma egy kibővített családi ház koncepciójának újraértelmezése, frissítve azt egy intim nyaralóhellyé, amely lehetővé teszi a vendégeknek az ókori kikládok kultúrájával való kapcsolódást. A telek legfelső részét a közösségi területek, egy wellness-részleg és butik foglalják el, maximalizálva a kilátást, miközben a vendégek pihennek, úsznak vagy étkeznek. A szállás 25 lakosztályt és 2 villát tartalmaz, melyek mindegyikéhez saját medence és terasz tartozik. A lakosztályok belső és külső terei egyenlő méretűek és “folyékonyan” össze vannak kötve. A szabadtéri társalgóból kilátás nyílik a privát medenceterületre és az Égei-tengerre néző kilátásra.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb