„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Celeb lakások

Daryl Hall eladó 351 éves háza

A celeb énekes és a Hall & Oates tagja, Daryl Hall nemrég adta piacra nevezetes Maine-i házát. Ez a 351 éves, másfél hektáros birtokon elterülő ház, kiemelt Maine-i ingatlan, amiről sok vásárló beszél.

Eredetileg, az otthon árverésre került és már ki is tűzték a bontás időpontját, amikor Daryl Hall-úgy döntött megéri a ház felújítása. Amint megvásárolta az ingatlant, azt tűzte ki célul, hogy visszaállítsa a régi dicsőségét, miközben a történelmi jellegét épen hagyják. A belső tér az, amit elvárhatunk egy otthontól, kiállta az elmúlt három évszázad próbáját, de természetesen tartalmaz néhány modern funkciót. Négy hálószoba és öt fürdőszoba található benne, valamint egy konyha, ami az öbölre néz.

daryl-hall-of-hall-oates-selling-restored-colonial-in-maine-3


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A fő fürdőszoba is széles körben megújult, modern kényelmi funkciókkal. A padlót és a kandallókat helyre kellett állítani annak érdekében, hogy megfelelően működjenek, ezek a munkálatok szintén megtörténtek a felújítás során. Az otthon két autós garázzsal rendelkezik, és sétával elérhető dokkal, ami alkalmas horgászatra és csónak tárolásához. A beruházás után néhány évvel, kicsit több, mint 100,000 dollárral drágábban árulja a házat Hall, az eredeti árhoz képest. Aki szereti a keleti partot minden kétséget kizáróan élvezni fogja ezt a szép birtokot.

forrás:celebrityhousepictures.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb