napi hírmorzsák

Kereskedelmi hajók ihlették Louis Vuitton új Osakai üzletét

Louis Vuitton nem pontosan a finomkodásról ismert. Az 1854-ben alapított francia luxus divatház árucikkeinek nagy részén megtalálható annak ikonikus monogrammos mintája. Tehát nem túl meglepő, hogy amikor a japán Oszakában található új üzlet tervezésére került sor sem szerénykedtek a dizájn kialakításán. Az üzletet Jun Aoki és Peter Marino építészek közreműködésével hozták létre. A Higaki-Kaisen kereskedelmi hajó ihlette a fantasztikusan egyedülálló, áttetsző fehér homlokzatot.

„Az üzlet, mely Jun Aoki és Peter Marino építészek szoros együttműködésének képzeletbeli eredménye, 2020. február 1-től nyitva tart. Mind a két tervező régóta szoros kapcsolatot ápol Louis Vuittonnal” – olvasható a márka hivatalos bejelentésében. „Ez az új négy emeletes áruház tükrözi Osaka örökségét, mint Japán legfontosabb kikötőjét, és kiemeli a város növekvő nemzetközi utazási csomópontjának szerepét. A vendégek január 29-én gyűltek össze a megnyitó ünneplésére, köztük Suzu Hirose, Takanori Iwata, Ebizo Ichikawa, Rola, Dean Fujioka, JO1, Dan Carter, Ai Tominaga, Aya Omasa, TAO és Miki Ehara. ”

A bolt architektúrája minden bizonnyal figyelemre méltó, és a járókelők számára lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Ami pedig az belső tereket illeti, abszolút lélegzetelállító. Ezen a helyen találhatók a Louis Vuitton első vendéglátóipari egységei, a „Sugalabo V” étterem, valamint a „Le Café V” kávézó. Az étterem az épület legfelső emeletén, Yosuke Sugarbird japán séf együttműködésével működik, és mint minden, ami a divatházhoz kapcsolódik, nagyon exkluzív. A helyet még egy titkos, hangszigetelt ajtó mögé is rejtették, és az egész csak néhány férőhelyes.

Korábban Aoki a logó mintázatú Louis Vuitton Matsuya Ginza üzletét tervezte Tokió olyan területén, amely egykor art deco formatervezéséről volt ismert. Az építész többszörösen megjeleníti a márka monogram logóját az épület külső homlokzatán, hogy tükrözze a 2014-ben megnyitott üzlet tervezési történetének eredetét. Éjszaka LED-ek világítják meg a dombornyomások mögött a homlokzatot, hogy megerősítsék a Louis Vuitton monogramjának alakját.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Marino a Louis Vuitton projektek sorozatáért felelős, beleértve a londoni Bond Street-en épült projektet, amely 2019-ben fejeződött be. Világos berendezéssel és bútorokkal egészíti ki az épület modern és színes megjelenését. A Dezeennek adott interjújában elmondta, hogy „1994 óta dolgozik Louis Vuitton-nal, és azóta teljesen elvonatkoztatunk a barna fától, amelyet elején használtunk. Valódi fejlődés zajlik le valami könnyebb, világosabb, és merem azt mondani, hogy boldogabb felé. ”

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb