„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

Az Amazon mini mosó-szárítógépe képes kiváltani egy teljesű méret mosógépet

A városi lakások méretének csökkenéséből adódóan, és a kisméretű mobilházak népszerűsödése miatt manapság nem mindenkinek van saját mosógépe és szárítógépe, többnyire a helyhiány miatt. Az Amazon most erre kínál megoldást a múlt hónap elején megjelent, és szinte vírusként elterjedt TikTok videó, amely egy megfizethető mini mosó- és szárítógép-kombót mutat be.

A posztoló @katallen8 egy 43 másodperces videót töltött fel, amelyben az Amazon új Super Deal hordozható mosó-szárítógép-szárítógépét teszi próbára. A videó nagyon gyorsan 3,7 millió megtekintést szerzett. Kompakt mivolta, fürdőszobában való használhatósága és 200 dollár alatti ára világszerte felkeltette a mosodában megfáradt fogyasztók figyelmét. A Super Deal hordozható mosó-szárítógép-szárító elég kicsi ahhoz, hogy egy kisebb ruhásszekrényben elférjen, hiszen mindössze 58 centiméter hosszú, 35 centiméter széles és 66 centiméter magas. És a mindössze 12 kiló súlyával könnyen mozgatható a lakásban, vagy akár egy hosszú távú lakóautós utazáson is magaddal viheted!

A mosógép dobja 13 kilós ruhakapacitással rendelkezik, ami a @katallen8 szerint azt jelenti, hogy egyszerre “hat párnahuzat, két garnitúra műtősruha és zokni” fér bele. Bár ez biztosan nem egyezik meg a hagyományos terheléssel, de amikor nem kell elhagynia a saját otthona kényelmét, több kisebb terhelés elvégzése hirtelen sokkal kevesebb gondnak tűnik, mint a mosodába rohangálás. A szárítógép azonban csak ötkilós töltetre képes, így előfordulhat, hogy néhány ruhát a zuhanyrúdra kell akasztani. Néhány véleményező arra figyelmeztet azonban, hogy a szárító nem szárítja meg teljesen a ruhákat – enyhén nedvesek maradnak, és gyakran órákat kell lógniuk, hogy teljesen megszáradjanak.

A készülék másik előnye, hogy bármilyen vízvezetékkel rendelkező térben könnyen használható. Még csak semmiféle szigetelésre sincs szüksége. Csak csatlakoztassuk a tömlőt egy csaphoz, töltsük meg a gépet vízzel, és hagyjuk, hogy az öblítővíz a ciklus végén egy kádba, mosogatóba vagy egy vödörbe folyjon. A kezelő is szuper egyszerű, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy akár 15 perces mosási időt válasszanak, ötperces centrifugálási idővel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

@katallen8 elárulta a világnak, hogy 196 dollárért vásárolta a mosó-szárítógépet, de az új érdeklődők még nagyobb szerencsével járnak, hiszen az Amazon azóta mindössze 154 dollárra csökkentette az árat. Ezáltal szuper megfizethető opcióvá válik mind az egyetemisták, mind a kis lakásban lakók számára szerte a világon.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb