„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Videó mutatja be a The Line építési folyamatát Neomban

A Szaúd-Arábia északnyugati részén található The Line kiterjedt alapozási munkákit a NEOM a MIPIM ingatlanvásáron tette közzé. A The Line operatív igazgatója, Giles Pendleton megosztotta a LinkedIn-en, a februári előrehaladási jelentés címet viselő videóban a megaváros építkezése látható.

A videó bemutatja a kiterjedt munkálatokat, beleértve a terület megtisztítását, az alapozás előkészítését és a cölöpműveletek előkészítését a város számára, amely a tervek szerint 170 kilométeren húzódik át Szaúd-Arábiában.

Úgy tűnik, hogy a munka a fejlesztés első szakaszán zajlik, ahol a The Line találkozik a Vörös-tengerrel, és magában foglalja a Hidden Marinat is. A NEOM nemrégiben közzétett videója szerint, amely a munkákat “a világ legnagyobb földmunkaműveletének” nevezi, ahol az első szakasz 2030-ra fejeződik be.

A videót itt tudod megtekinteni: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7173959571873492992/

A világ egyik legnagyobb, egyben legvitatottabb építési projektje, a tervek szerint két párhuzamos felhőkarcolóból áll majd, amelyek mindegyike 500 méter magas lesz. A város koncepcióját az amerikai Morphosis stúdió dolgozta ki. Az alapító Thomas Mayne egy tavalyi Discovery Channel dokumentumfilmben magyarázta el a tervezés mögött meghúzódó gondolkodásmódot.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A dokumentumfilm szerint a várost 140 modulra osztják, amelyek egyenként 800 méter hosszúak lesznek, és különböző építészek tervezik. Bár nem ismert, hogy mely építészeti stúdiók tervezték a jelenleg építés alatt álló modulokat, olyan stúdiók, mint a Morphosis, a Cook Haffner Architecture Platform és a Pei Cobb Freed & Partners részt vesznek a projektben.

A The Line a szélesebb körű NEOM projekt részét képezi, amely magában foglalja a Trojena síközpontot is, amelyet a német LAVA stúdió tervez. A szintén itt épülő Oxagon kikötővárost a dán BIG stúdió tervezi.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb