„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

A nyitottság és a privát szféra jellemzi a luxus családi házat Brazíliában

A Brazil Patos de Minas – MG lakónegyedében található LFF House a volumetrián keresztül arra törekedett, hogy a homlokzati zárás nélkül biztonságot adjon a lakóhelynek. Két jól meghatározott blokk van, amelyek a terep belseje felé nyílnak, és védik a külső környezettől.

A Brazil Aguirre Architecture építészeti céget a névadó Alexandre Aguirre alapított és vezeti azzal a céllal, hogy kortárs építészet segítségével átalakítsa az emberek életmódját. Az építészeti iroda igyekszik értékelni a természetes elemeket, a természettel való kölcsönhatást és a minimalista nyelvezetet, hogy identitást teremtsen és időtállóvá tegye a projekteket. Az LFF House projektben mindez tökéletesen megjelenik:

A terv “L” alakja maximálisan kihasználja a telek adottságait, kielégítve a család igényeit, lehetővé téve, hogy az intim és szociális területek a nagyvonalú kert felé nyíljanak. A szociális terület a ház központi eleme, mivel a megrendelők olyan környezetet kerestek, ahol a barátokat és a családot fogadni tudják. Így az ablakkereteket a lehető legnagyobb mértékben süllyesztették, ami lehetővé tette a nappali teljes integrációját a kültérrel, tágasabbá és gördülékenyebbé téve a teret. A természetes anyagok használata a tereprendezéssel együtt nemcsak növeli a térfogatot, de a melegség és a védelem érzetét is kelti.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb