„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Munkaterek, padok és kertek: beavatkozások az ablakok jobb kihasználására

Általában az ablak egy külső nyílás, amely világítást és szellőzést biztosít az épület belseje számára. Ez a kapcsolat a környezettel, a megfelelő világítással kiegészítve, alapvető fontosságúvá teszi a házban. Lehetőség van a tervezésének javítására, hogy különböző felhasználási módokkal rendelkezzen. Ezért összeállítottunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan használhatja ki a párkányt, hogy új funkciókat rendeljen a helyiséghez.

Pad

Az egyik legklasszikusabb kialakításban az ablakban lévő padokkal ellátott lakótér található. Ez a korábbi évszázadokban, különösen a viktoriánus építészetben az öblös ablak révén honosodott meg. Ez a kialakítás kényelmes helyet biztosít a beszélgetéshez, olvasáshoz vagy a táj szemléléséhez.

Iroda

Egyre inkább szükség van arra, hogy a házon belül is legyen munkaterület. Ez apró helyiségekben kihívást jelenthet, de jó tervezéssel ki lehet használni az ablak által nyújtott fényt, és egy kis irodát lehet kialakítani körülötte.

Pult

Mivel nyílások, az ablakok mindig összekötő terek. A szobák között vagy a homlokzatokon olyan magasságban tervezhetők, hogy pultként szolgáljanak, ami segíthet elmosni a belső és a külső közötti határokat, és átjárhatóbbá és játékosabbá teszi az építészetet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Kert

Nem hagyhattuk ki a fényminőséget az ablak körül, ami az egyik fő oka annak, hogy virágtartókat vagy vázákat helyezzünk mellé. Az építészeti zöld párbeszédet folytathat a városi növényzettel, és a térbővítés érzetét keltheti.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb