„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

A mexikói ház mely zavartalanul beleolvad a természetbe

Amikor nyaralóra gondolunk, sokaknak azonnal egy tengerparti ingatlan ugrik be, lélegzetelállító kilátással az partra. Ez a mexikói Jalisco államban lévő nyaraló a szárazföldön helyezkedik el, és száz százalékban kihasználja a természetes erdei környezetét és az összes körülötte magasodó fenyőfát. A ház, melynek hivatalos neve Casa EC, Guadalajara városának közelében helyezkedik el, egy központi udvar köré épült. A ház különálló, de mégis összetartozó, lépcsőzetes, teraszos részből áll.

A mexikói AM30 Taller de Arquitectura cég, Stephane Arriola közreműködésével tervezte a Casa EC impozáns szerkezetét, amely szinte kastélyszerűnek tűnik magas kőfalaival és visszafogott nyílásaival az ablakokhoz és az ajtókhoz. Az épületek egy része vendégszobákat tartalmaz, míg a másikak magánlakásokkal szolgálnak a családok számára, és minden szint a közös udvaron keresztül összeköttetésben áll a többivel.

A főház több szintre van felosztva, amelyek mindegyikébe egy központi lépcsőházból lehet belépni. Ez összekapcsolja a nappalit, a konyhát és az étkezőket. “A földszint a terep szintjéhez igazodik, a belső teraszok fényt és szellőzést biztosítanak, egyedi atmoszférát teremtve” – ​​mondják az építészek. A hálószobák extra biztonságot élveznek, mivel ezek a felső emeleten helyezkednek el, míg a gyermekek hálószobája a félemeleten helyezkedik el az extra biztonság és a könnyű megfigyelés érdekében.

A ház építőanyagai nagy részben természetes kő és fa, a természetbe való beolvadás érdekében. Az építészek egy olyan atmoszférát kívántak megalkotni, ahol elmosódik a határ a belső és külső területek között. „A térség építészete mélyen gyökerezik a hagyományokban, a környéken fellelhető anyagok pedig nagyban befolyásolják az építészetet. A Casa- EC terve felöleli ezeket a kulturális vonásokat és adaptálja azokat a városlakó családok igényeihez. A megközelítésünk az volt, hogy alkalmazkodjunk a helyszínen található természetes elemekhez, a tervet különböző részekre bontottuk, és a meglévő fenyők körül helyeztük el őket. ”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ház tervezése során megszavazott anyagválasztásukról azt is hozzátették: “A keményfa padló olyan folyamatos felület létrehozására használtuk, amely a nyilvános tereket kiterjeszti a külső fedélzetekre, megerősítve a környező növényzettel való kölcsönhatást.”

Az egyes épületrészek alakjai modern minőséget adnak a komplexumnak, és bár az anyagok és az építkezés rusztikusnak tekinthetők, a tiszta vonalak és a szögletes háztetők kortárs kialakítást sugallnak, amely összekapcsolja a természetet és az épületet egy koherens rendszerben.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb