„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Az 1930-as Washingtoni iskolaépületből modern szálloda

Amikor beépítjük a meglévő építészetet egy új projektbe, megőrizhetjük annak történelmi és kulturális hátterét, és karakterét. Még egy olyan szerkezet is, amely úgy tűnik, hogy hiper-specifikus célt szolgál, például egy gyár vagy víztorony, megfelelő kreativitással teljesen másfajta felhasználásra konvertálható.

A Washington államban található, festői Columbia River Gorge egy új szállodája kiváló példája egy ilyen, sikeres átalakításnak, amely egy történelmileg jelentős épületet ötvöz a kortárs elemekkel. A Society Hotel Bingen számára a Waechter Architecture egy gyönyörű, 1930-as évekbeli fából épült iskolaépületét dolgozta fel. Az eredeti épület az egész szálloda rusztikus- modern megjelenéséhez szolgált inspirációként.

A vezető építész, Ben Waechter meg akarta őrizni az iskolaház egyedi jellegét, kiterjesztve azt a 1850 négyzetméter nagyságú komplexum többi részére. Ma a fából készült iskolaház különleges vendégszobaként szolgál, hostel-stílusú, 24 emeletes ággyal és 10 magánszállással. Kívül további 30 különálló kabin található, egyedi Radiata fenyőbe burkolva.

A kabinok gyűrű alakban vannak elrendezve, amelyek mindegyike a belső udvarra néz, és így a szálloda és az azt körülvevő rezidenciák egységet alkotva összeköttetésben állnak. A központban egy cédrus borítású gyógyfürdő-épület áll, szaunával, pezsgőfürdővel, sósvizes áztatómedencékkel és hideg-merülő medencékkel.

A hotel tiszteletben tartja az eredeti épület rendeltetését, ideértve a hosszú, fából készült asztalokat, amelyeket könyvtári lámpák világítanak meg, természetes pala- kréta táblákat, iskolai radiátorokat és egy padlótól a mennyezetig könyvespolcokkal burkolt társalgót.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Hood-folyó mentén, egy órányira Portland-től, a szálloda kiváló útvonal-élményt kínál az oda utazók, számára. Mindegyik kabin saját konyhával, saját ülősarokkal, függőággyal és piknik asztallal rendelkezik. A szálloda ezen kívül az iskola eredeti edzőtermét használja rendezvényekhez és egyéb foglalkozásokhoz, illetve tárgyalóteremként is funkcionál. A hotel egy lakónegyedben van, így annak építésekor figyelemmel kellett lenniük annak szomszédaira is.

„Míg a projekt magában foglalja egy meglévő iskola adaptív újrafelhasználását, a tervezési beavatkozásunk elsődleges helyszíne a kabin gyűrű, amely egyetlen tető alatt húzódik meg. Ezen a gyűrűn belül a közösségi épület további megosztott gyógyfürdő-szolgáltatásokat nyújt a szálloda látogatói számára. ” -mondják az építészek.

A Bingen Society Hotel testvér- szállodája Portland történelmi óvárosában, Chinatownban található, a Society Hotel. Ugyancsak regenerált építészettel rendelkezik, egy 19. századi öntöttvas épületet dolgozott fel, amely egykor tengerészek tulajdonában volt.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb