„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

A Gucci egykori londoni főhadiszállása egy királyi rezidencia – és most 66 millió dollárért a tiéd lehet

A Gucci éppen tavaly ünnepelte százéves fennállását, ami 100 év történelmet, csillogást és merész kreatív döntéseket jelent, amelyek nemcsak a kifutókat és a Vogue oldalait díszítették, hanem a kollektív tudatban is helyet vívtak ki maguknak. Végül is a divatházak egyfajta előfutárai a mai közösségi média influencereknek, és még mindig nagy befolyással bírnak arra, hogy mi lehet (vagy nem lehet) a következő nagy dolog a popkultúra buborékában.

A Gucci egykori főhadiszállásának külső nézete a londoni történelmi Grafton utcában.
A Gucci egykori főhadiszállásának külső nézete a londoni történelmi Grafton utcában.

Most a Gucci egykori főhadiszállása a londoni Mayfairben, a történelmi és előkelő Grafton Streeten került a piacra, méghozzá 66 millió dollárért. A tekintélyes utcában maradt utolsó magánrezidencia, a kastély jelenleg egy tröszt tulajdonában van, és a márka 2010-es kiürítése óta átfogó felújításon esett át. Maga az ingatlan azonban ugyanolyan gyönyörű, mint mindig, és a 1300 négyzetméteres otthon legmodernebb elemei nagyrészt ugyanolyanok maradtak, mint Gucci idejében.

A Gucci egykori Grafton Street-i főhadiszállásán luxus házimozi lett a recepcióból.

Az egykori székházban rengeteg történelem rejlik. A Donald Insall Associates által a közelmúltban végzett felújítás, bár kiterjedt, az épület eredeti jellegzetességeinek nagy részét érintetlenül hagyta, beleértve Joseph Rose aranyozott vakolatát, John Mayhew szekrényeit, a grúz korabeli kandallókat és a 20 láb magas mennyezetet, amelyek mind olyan viktoriánus korabeli részletek, amelyek az eredeti, Sir Robert Taylor által az 1770-es években tervezett ház részét képezték.

Fényűző étkező a Gucci egykori Grafton Street-i főhadiszállásán.

Ezek a fényűző részletek minden bizonnyal az ingatlan illusztris múltjáról árulkodnak, amely nem csak a Gucci főhadiszállásaként szolgált 2000 és 2010 között, hanem (szó szerint) királyi házként is. A Gucci rezidenciája alatt Tom Ford kreatív igazgató munkaterülete az első emeleti szalonban volt, egy fényűző és palotaszerű térben, amelyet egykor nem más, mint Őfelsége, Viktória királynő szórakoztatására használtak.

Teljesen felszerelt, modern konyhai tér a Gucci egykori Grafton Street-i főhadiszállásán.

A tágas ingatlan azonban rengeteg modern elemmel is rendelkezik, többek között szaunával, úszómedencével és merülőmedencével; mozival; kényelmes lifttel; teljesen felszerelt konyhával; és szigorú, automatizált biztonsági rendszerrel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
Luxus tetőtéri penthouse a Grafton Street-i Gucci volt főhadiszállásán, amely korábban Domenico De Sole korábbi vezérigazgató irodája volt.

A Gucci rezidenciája alatt a legfelső emelet a korábbi vezérigazgató, Domenico De Sole irodájának volt fenntartva. Ma a legfelső két emelet négy VIP hálószobából áll, köztük egy jól felszerelt fő lakosztály, amelyhez saját dolgozószoba, fürdőszoba és konyhasarok tartozik. Ezen az emeleten egy privát szárnyban további vendégszobák találhatók, amelyek saját, csúcsminőségű szolgáltatásokkal vannak felszerelve. A középső szinten – ahol egykor a Gucci személyzete lakott – további öt hálószoba és fürdőszoba található, amelyeket most a rezidencia jelenlegi személyzetének tartanak fenn.

A földszinten és az első emeleten – amely egykor a királyi családok és előkelő vendégek szórakoztatásának központja volt – egy sor pazar fogadó- és rajzterem, valamint egy pazar étkező található, amelyek közül sok korábban a Gucci tárgyalótermeiként és tárgyalótermeiként szolgált.

A Gucci egykori londoni Grafton Street-i székházának földszintjén található tágas előcsarnok.

A Beauchamp Estates alapító igazgatója, Gary Hersham szerint a palotaszerű ingatlan tökéletes otthon azok számára, akik “úgy akarnak élni, mint Gucci”. Elég egy pillantás a pompás kastély belsejébe, hogy lássuk, az ikonikus olasz divatház bizonyosan tudta, hogyan kell stílusosan élni és dolgozni.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb