Lakberendezés és stílus

A Phillips Collection a “leginstagramozhatóbb” bútorait és dekorációját mutatja be Las Vegasban

A Phillips Collection több mint 35 éve hoz piacra díjnyertes designt, amely organikus, öko-sikkes és nagyszerű értéket képvisel. A márka igazán egyedi, szórakoztató darabjait a világ legkülönbözőbb tájairól származó művészek és kézművesek tervezik.

A Phillips Collection szoborszerű öntött asztalai a Las Vegas Market kiállításon.

A csúcskategóriás Phillips Collection olyan darabokat kurátorkodik, amelyek igazán megteremtik azt a bizonyos “hűha” pillanatot. A túlméretezett, drámai és túlzó bútorok és dekorációs tárgyak nagy keresletnek örvendenek az olyan ügyfelek körében, mint a Ritz-Carlton, a Virgin Hotels, a Neiman Marcus, a Porsche Tower, a Bergdorf Goodman, valamint a hollywoodi filmek és tévésorozatok díszletei.

Absztrakt ezüstszobrok díszítik a Phillips Collection bemutatótermét a Las Vegas-i piacon.

A Phillips Collection olyan rangos nemzetközi formatervezési díjak gyakori nyertesei, mint a Nemzetközi Bútortervezők Társaságának Pinnacle Awardja. A 2022. július 24. és 28. között zajló nyári Las Vegas Market remek alkalom ezen csúcskategóriás bútorok és lakberendezési dekoratív tárgyak bemutatására.

A Phillips Collection női testeket ábrázoló ezüstszobrai a Las Vegas Market kiállításon.

A bútortervező cég a Las Vegas Market első napján szalagátvágási ünnepséggel mutatta be újonnan kibővített bemutatótermét. A bővítés 1200 négyzetméterrel növeli a kiállítóteret, így nagyobb választékot, valamint nagyobb méretű darabokat tudnak bemutatni. A rendezvény minden napján több száz termék vásárolható meg.

Gyönyörű fa étkezőasztalok a Phillips Collection bemutatótermében a Las Vegas Market-en.
A Phillips Collection feltűnő faasztala egy fényűző, kortárs étkezőben kiállítva.

“A vegasi bemutatótermünkön keresztül érjük el a nyugati parti dizájnerközösséget, és nagyon örülünk annak, ahogyan a bővítés sikerült” – mondta Jason Phillips, a vállalat értékesítési alelnöke. “Segítségével értékesítési csapatunk hatékonyabban tudja majd bemutatni a teljes termékpalettánkat, valamint a kivitelezési lehetőségek sokféleségét az idén nyáron várható vásárlóinknak.”

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Gyönyörű absztrakt szobor a Phillips Collectionből egy modern otthoni környezetben.

Nehéz kiválasztani a Phillips Collection legkiemelkedőbb darabjait, hiszen minden, amit alkotnak, figyelemre méltó, de a márka Colossal Gray Cast Woman szobrai; a Diver szobrok különböző pózokban; gyönyörű Lotus háromdimenziós faliképek rézből és ezüstből öntött; pipacsvirág és nyírfalevél faliképek, amelyek egyenként négy láb átmérőjűek; öntött fa “gyökér asztalok”; különböző bútorok hatalmas természetes fadarabokból faragva; 85 hüvelyk magas folyékony ezüst szobrok; kétség kívül a márka legkeresettebb darabjai.

Levél-installációk a Phillips Collection gyűjteményéből a Las Vegas Market kiállításon.

“Bemutatótermeink barátságos teret biztosítanak a lakó- és vendéglátóközösségek számára, ahol pcsolódhatnak” – mondja Serena Martin, a Phillips Collection marketingigazgatója. “Emellett kibővített terünk lehetővé teszi, hogy rendezvényeket, túrákat és trendekről szóló előadásokat tartsunk – egy olyan hely, ahol csapatunk inspirál, szakértői tanácsokat ad, és a vásárlók mindig az élvonalban maradnak a lakberendezési ipar következő fejleményeivel kapcsolatban. A bemutatóteremben számos “instagrammozható” pillanatok találhatók a további szórakozás érdekében. Alig várom, hogy a tervezőközösség csatlakozzon hozzánk a Las Vegas Market-en, és megosszák velünk, mit gondolnak az új helyiségünkről!”

A Las Vegas Market kiállításon bemutatott Phillips Collection csúcsminőségű bútorai és dekorációi.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb