Home / Lakberendezés és stílus / Zuhanypadló ötletek

Zuhanypadló ötletek

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A tusolóval ellátott fürdőszoba tervezése vagy felújítása különös figyelmet igényel. A zuhanypadló az egyik részlet amire oda kell figyelni. Leginkább az anyagra amiből készül. Fontos, hogy ellenálljon az állandó nedvességnek és könnyen tisztítható legyen, de jól is nézzen ki. Összegyűjtöttük mik azok az anyagok amiket alkalmazni lehet. 

Márványpadló
A márvány fényűző megjelenést kölcsönöz minden olyan helyiségnek, amelyet használnak. A márvány viszonylag könnyen karcolódhat, így nem feltétlenül a legjobb megoldás ebben az esetben. Ezenkívül porózus anyag, amelyet bizonyos anyagok könnyen károsíthatnak, és gondosan meg kell választani ezért a tisztítószereket.

Marble-shower-and-bathroom-floor-freestanding-tub

Fa padló
Mivel a fürdőszoba és a zuhanyzó különösen magas páratartalommal rendelkezik, elég bonyolult alkalmazni a fapadlót, de néhány fafajta jobb, mint a többiek. A teak fa például olyan anyagokat tartalmaz ami természetes módon teszi vízállóvá. Mégis, megfelelő vízelvezető rendszert kell kialakítania a felesleges károk elkerülése érdekében.

Shower-with-a-large-black-marble-wall-and-wood-floor

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Kavicsok
A kavics  nagyszerű lehetőség, ha pihentető légkört és dekorációt szeretne létrehozni a fürdőszobában. Ideálisak a kültéri zuhanyozók számára is, és számos egyéb előnnyel is rendelkeznek, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak esztétikai megjelenésükhöz. Például a kavicsok természetesen csúszásgátlóak és nagyon kényelmesek is a lábnak.

Modern-shower-design-with-Pebbles-floor

Porcelán
A porcelán burkolólapok tartósak és vízállóak, amelyek már elegendőek ahhoz, hogy a fürdőszobába tökéletes választás legyen. Ezen kívül nagyon sokoldalúak, és sokféle formában, méretben, színekben és stílusban kaphatóak. Ezek azonban nagyon csúszósak lehetnek, ha nem rendelkeznek texturált felülettel.

Black-shower-porcelain-floor-design

Beton
A beton kiváló alapanyag a fürdőszobába, arra kell odafigyelni, hogy megfelelően lezárt legyen, elkerülendő, hogy felszívja a vizet. Egyszerű, könnyen tisztítható és sokoldalú.

Simple-Concrete-shower-design

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Interior-glass-wall

Skandináv design merész színekkel

Ha olyan design elemekre gondolunk, amelyeket tipikusan egy kortárs skandináv lakásban láthatunk, akkor leginkább a ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.