Home / Modern és luxus házak / Natalie Portman elképesztően szép új otthona

Natalie Portman elképesztően szép új otthona

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A hírességek magánélete mindig is érdekelte az embereket. Mit csinálnak, ha nem a kamera előtt vannak? Ami a legfontosabb, vajon hogyan élnek?

Szerencsére néha adódik olyan lehetőség, hogy egy híresség otthonába betekinthetünk, ez esetben az Oscar-díjas Natalie Portman Montecito birtokára. Barton Myers építész tervezte a 380 négyzetméteres otthont, amely a Santa Barbara közelében fekvő domboldalon található, és négy hálószobát, öt fürdőszobát, lenyűgöző konyhát kínál.

private-concrete-pool

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Lépj be, nézz körül, az otthon hátsó részén hatalmas szabadteret találunk. Az uszodával és a buja tájépítészeti megoldásokkal rendelkező hely olyan, ahol a család élvezheti a csendes-óceáni levegőt. Nem kérdéses, hogy az óceáni kilátás és a nyitott kialakítás a legkülönlegesebb része ennek a 10,4 hektáros birtoknak.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

modern-villa-16

Modern trópusi design Thaiföldön

A Sicart & Smith Architects egy nemzetközi boutique design cég Ho Si Minh-városában, Vietnámban. Két ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.