Home / Modern és luxus házak / Luxus boutique hotel Máltán

Luxus boutique hotel Máltán

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Amilyen gyönyörűek és lenyűgözőek tudnak lenni a hatalmas szállodák, annyira hiányozhat belőlük a kisebb hotelek kényelme, intimitása, meleg és hívogató hangulata.

A Locanda La Gelsomina olyan luxus boutique hotel, amely Máltán található, egy az 1500-as évek elején épült épületben. A design keleti és a nyugati vonásokkal is rendelkezik, jellegzetes légkör fogadja a vendégeket. Ahol a modernitás egy régi és gazdag környezet kiegészítéseként jön létre. A vendégek azonnal beleszeretnek a szálloda csodálatos, eklektikus hangulatába, mivel az épület külső homlokzatát nem változtatták meg, hanem hűen helyreállították az eredeti szépségét.

Locanda-La-Gelsomina-features-a-spiral-staircase

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ez a kis szálloda mindössze négy lakosztállyal rendelkezik. Ez ad különösen kedves és intim jelleget neki, melyet a vendégek nagyra értékelnek. A négy lakosztály mindegyikében egyedi jellemzők és design elemek találhatók, amelyek különlegessé teszik.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

modern-residence-27-2

Montreal-i ház bővítés

A BLACK BOX II elnevezésű otthont Montrealban, Kanadában a Natalie Dionne Architecture tervezte. Az építészeti ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.