„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókEsettanulmánykészház akciókPuzzleHome

Újabb PuzzleHome modulházunk az “Érd” nevet kapta

A PuzzleHome házaink modell listáját heti szinten frissítjük. Ezen a héten Érd, Diósd és Törökbálint városnevekre kereszteltük típusterveinket.

A jelen cikkben a legkisebb, mindössze kettő darab modulból álló alaprajzot és látványtervét mutatjuk be.

A moduláris ház 2 darab 720 cm x 410 cm-es szerkezetből áll, mely további modulokkal bővíthető, melyeket még ezen a héten szintén bemutatunk.

PuzzleHome Érd moduláris ház modell (PRÉMIUM)

A moduláris házban kis nappali-étkező-konyha, valamint két szoba került megvalósításra. A két szobához egy fürdő tartozik, mely opcionálisan választható, hogy előszobás, vagy gardrobe szobás legyen a modell.

Kattintson a kis képekre és nézze meg galériában nagy méretben az Érd modellünket lapostetős kivitelben PRÉMIUM felszereltségben.

Érd modellünk magaetetős kivitelben

Az előszobás modullal készülő modellünk sokkal csendesebb a szobákat tekintve, mert két beltéri ajtó is elválasztja a nappalitól, míg a gardrobe szobás verzióban jobb a térkihasználás.

Az Érd elnevezésű modellünk Basic, Lite, valamint Prémium kivitelben rendelhető. A Basic belépő modell ára 250 ezer forint plusz ÁFA, a legdrágább Prémium kivitel 370 ezer forint plusz ÁFÁS áron elérhető.
Amennyiben teljesen külső nulla energiás épületként szeretnénk megrendelni, akkor a Prémium modell kérhető hibrid felszereltségben is, ebben az esetben cca. 400 ezer forint egy négyzetméter ÁFA nélküli ára.

A PuzzleHome házaink hőszigetelése a 2020-ban előírtakat túlteljesíti. Összehasonlításként megjegyezzük, hogy egy modern 30 cm-es szélességű téglafalból álló háznál, mely plusz 10 cm-es homlokzati szigeteléssel el van látva a PuzzleHome jobb hőtechnikai paramétereket biztosít!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A PuzzleHome házak üzemben készülnek, így garantált minőséget tudunk biztosítani, hiszen a házgyárban állandó felügyelet alatt tudjuk tartani az automata gépeinket és szakmunkásainkat, ellenben a helyszínen végzett családi ház építésekkel, ahol a távolság miatt nehezebb a kontroll.

Cégünk ISO minőségbiztosítási rendszerben, “AA” kategóriás Bisnode minősítéssel végzi a házak gyártását.

Amennyiben szeretne egy PuzzleHome családi házat, az alábbi elérhetőségeinket keresse kollégáinkat és segítünk a kérdések megválaszolásában.

A PuzzleHome moduláris készházaink belső és külső felszereltsége opciós listából választható hasonlóan egy új autó vásárlásához. Kiválaszthatjuk az ablakok és falak színét, típusát, lehetőség van ablak méret változtatásra, megadhatjuk több lehetőségből a padló és falburkolatok színét, mintázatát, a beltéri ajtók típusa, színe és az eresz színe is választható.

A PuzzleHome Érd PRÉMIUM típustervünk részletes bemutatása az alábbi linken érhető el: https://puzzlehome.eu/tipusterv/erd-puzzlehome-premium-tipusterv/

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:  
– 06-1/5-06-06-06 
– 06-20/444-44-24 
– 06-70/32-32-870 
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:  
– Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)  
– Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)  
Központi e-mail: info@kp.huKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb