Home / Háztartási ötletek / Trükk a ruhák gyors szagtalanításához

Trükk a ruhák gyors szagtalanításához

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Nincs időd berakni még egy mosást? és amit felszeretnél venni nem éppen friss illatú? Semmi gond, ugyanis van egy mágikus hozzávaló, ami valószínűleg ott lapul a bárszekrényben és segít ebben a helyzetben. Nem, nem vicc ez bizony a vodka.

0bcc54083f39da3d_POPSUGAR_03.27.15_ProductVignette_209

A vodkát öntsük egy spray üvegbe és hígítás nélkül szórjuk rá a nem megfelelő illatú ruhára az alkoholt. Ahogy elpárolog a textilből a vodka a kellemetlen illatok is tovább állnak. A vodka minősége miatt nem kell aggódni, mivel az alkoholtartalom miatt történik meg ez a varázslat.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az viszont fontos, hogy ne ízesített vodkát használjunk. Állítólag ezt a trükköt a Broadway-on használják, amikor az előadóknak gyorsan kell váltani ruhát. Próbáld ki te is!

7-intrebuintari-neobisnuite-pentru-vodca-ce-poti-face-cu-cea-mai-populara-tarie-din-lume_size1forrás:housekeeping.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

landscape-1427642388-ironing-steam

Vasalási hibák – és hogy kerüljük el ezeket!

Függetlenül attól, hogy gyakorlottak vagyunk a vasalásban, vagy teljesen újak, kerülje el ezeket a gyakori ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.