„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Minimalista luxus otthon

Ez a gyönyörű ház Igor Sirotov tervezése Kijevből, a pazar négy hálószobás otthon minden olyan vonással rendelkezik ami a minimalista stílusra és a luxusra jellemző.

A minimalista stílust az egyszerűség határozza meg, míg a luxus inkább a kényelem és az elegancia jellemzően nagy költségvetéssel. Hogyan tud ez a két stílus összeolvadni ebben a házban? Látjuk a minimalista stílus monokróm színpalettáját és az egyszerű vonalú bútorokat. Bár a berendezés egyszerű, mégis kényelmet és eleganciát sugároz. Mindennek megvan a helye, a helyiségek kifejezetten rendezettek és jól illeszkednek egymáshoz.

glass-wall-garage-white-living-room


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A nagy fedetlen ablak lehetővé teszi a kert felől érkező fény és zöld növények látványát, anélkül, hogy ténylegesen növények lennének a beltérben. Az étkező egyszerű és áttekinthető, de a bútorok csodálatosan fényűzővé teszik. A kamra a design részévé válik köszönhetően a fa polcoknak és a jól elhelyezett világításnak. A fő hálószoba sötétebb, mint a többi helyiség és a kényelem árad belőle.

forrás:homedesigning.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb