„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Több mint 3 millió forint vissza nem térítendő támogatás A+ energiaosztályú házépítőknek

Készházaink A+ energiaosztályt teljesítik, így a legújabb Eu-s támogatás alapján 25 ezer Forint/m2 összegű vissza nem térítendő támogatásban részesülhet.

A vissza nem térítendő támogatás maximális összege:  3. 250. 000 Ft

Ez azt jelenti, hogy a támogatást az a ház nyerheti el, melynek nettó hasznos alapterülete nem haladja meg a 130 m2-t. A garázs és a pince nem számít hasznos alapterületnek.

A pályázat részleteit pdf formátumban itt tekintheti meg

Siessen, nehogy lemaradjon a támogatásról. Hívja kollégáinkat. Elérhetőségeinket ide kattintva tekintheti meg.

Röviden:

Új építésű ingatlanok támogatása


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Új épület építése maximum 130m2 –ig támogatható. Nagyobb nettó hasznos alapterületű ingatlan építésének támogatása nem pályázható. A támogatási összegre akkor jogosult a pályázó, ha az igényelt támogatási összeget számlákkal fedezi. Számlával csak olyan költségek fedezhetıek, melyek a pályázat szempontjából támogatható és elszámolható (energiahatékonyságot javító, CO2 kibocsátást csökkentı) tevékenységek megvalósításával kapcsolatosak.

A támogatás típusa: utólagos, teljesítés arányos, vissza nem térítendı támogatás. A támogatás kifizetett számlák alapján hívható le.

A támogatáson kívül fennmaradó összeget a Pályázó saját erőből fedezi. Amennyiben a pályázat alapján a pályázó jogosulttá válik a „Sikeres Magyarországért” Hitelprogram keretében történő hiteligénylésre, az önrészt részben, vagy teljes egészében biztosíthatja ebbıl a hitelből. A Hitelprogram részletes feltételeit az MFB Zrt. termékleírása tartalmazza, mely letölthető a www.mfb.hu weboldalról. A finanszírozásban résztvevő hitelintézetek listáját az MFB Zrt. Internetes honlapján teszi közzé. Az MFB Zrt. közvetlenül nem finanszíroz.

Egy lakóépület a tárgyi pályázati felhívásra csak 1 db pályázatot nyújthat be. A KvVM 10/2009. (VII. 17.) utasítása alapján az állami támogatás mértéke a klímabónusszal együtt nem haladhatja meg a beruházás elszámolható költségeinek 60%-át.

A vissza nem térítendő támogatást társcégünk 50 ezer forintért készíti el, de sikeres pályázat esetén ezt cégünk beszámítja a családi ház építésének vállalkozói díjába!Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

14 hozzászólás

 1. Kérem, szíveskedjenek megadni a pályázatíró elérhetőségeit. Hagyományos házat szeretnénk építeni, a támogatást igénybe venni.

  Köszönettel,

  Séva

 2. Tisztelt Címzett!

  Kérnék bővebb tájékoztatást az állami, vissza nem térítendő támogatásról, ha lehetséges.

  A támogatást fel lehet használni önerőként egy készház megvásárlásánál?

  Köszönettel: Kovács Barbara

  1. Kedves Barbara!
   Sajnos ez a támogatás utólagos finanszírozású.
   Tehát ha befejezett a munka utánna lehet megkapni az összeget.
   Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem hívja kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.
   Tisztelettel:
   Barna Mónika

 3. Tisztelt Címzett!

  Szeretnénk egy max. 90- 100 nm-es családi házat építeni. Kérdésem lenne, hogy teljes komplett házépítést is vállalnak-e (a tervezéstől a kulcsátadásig)? Ha igen, akkor kb. milyen költséggel kellene összesen számolnunk? Tudom, pontos összeget nem tudnak mondani,de akárhol nézem a neten, sohol nem találok támpontot arra vonatkozóan mennyibe kerülhet egy ilyen méretű, átlagos, (nem luxus) családi ház felépítése.
  A pályázattal kapcsolatban kérdésem lenne, hogy vállalják abban az 50.000 forintban a komplett, teljes pályázat megírását? Segítenek az árajánlatok beszerzésében, és minden egyéb melléklet, nyilatkozat beszerzésében, szakértő megkeresésében, majd az elszámolás elkészítésében? A pályázati útmutatóval csak az a problémám, hogy a kiírásban feltűntetett energiatakarékossággal kapcsolatos kritériumok(pl. nyílászárókkal kapcsolatban állított követelmények, stb) egy laikus szemével nem biztos hogy érthetőek.
  Az sem érthető, hogy ha sikeres a pályázat, és a számlák megvannak, akkor az elnyert támogatást csak akkor kapjuk meg, ha teljesen kész a ház és megvan a használatba vételi engedély, vagy ahogy pl: beszerelésre kerültek a nyíilászárók vagy amire még pályáztuk, és küldjük a számlát, akkor megkapjuk a támogatást? (ha persze az elszámolás rendben van).

  Válaszát előre is köszönöm!
  Nóra

 4. Tisztelt Cimzett!

  Most épülő passzív házat /családi ház/ szeretnénk vásárolni. Kérdésem, hogy erre igénybe vehető-e állami támogatás és milyen feltételekkel?

  Tisztelettel: Feketéné Horváth Ildikó

  1. Kedves Ildikó!
   Igen igénybe vehető.
   A cikkben benne van egy link, amiben minden megtekinthető.
   Ha bármilyen kérdése van, akkor kérjük hívja az ügyfélszolgálatunkat és kolégáink készséggel állnak rendelkezésére.
   Abban az esetben ha családi házát velünk kivitelezteti, teljesen ingyenesen intézzük a pályázatát.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálat

  1. Kedves Lehel!
   Sajnos 3 hete leállította az állam Klímabarát otthon pályázatok befogadását.
   Ha bármilyen infót megtudunk a weboldalon azonnal közzétesszük.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

 5. Tisztelt Címzett!
  Mi a nyáron kezdtünk építkezni, és sajnos még csak ma azaz 2010.Október 28.-án este 19 órakor olvastam, hogy lehet pályázni.
  Arra kérnék választ, hogy lehetőség lesz-e még az idén, vagy jövőre, hogy pályázatot nyújtsunk be?

  Tisztelettel: Zsilinszkiné Duzs Angéla

  1. Kedves Andrea!
   Sajnos nincs jelenleg semmilyen támogatás az állam részéről.
   Üdvözlettel:
   Készházportál ügyfélszolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb