„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Barack Obama 2,3 milliárd dollár értékű adókedvezmény csomagot biztosít a zöld beruházásoknak

A munkahelyteremtést, a klímavédelmet és az ellátásbiztonság javítását egyaránt segíteni szándékozik Barack Obama a zöldenergia iparban érdekelt vállalkozások összesen 2,3 milliárd dollár értékű adókedvezmény csomagjával, amelyről pénteken írt alá rendeletet az elnök, miután megjelentek a legújabb amerikai foglalkoztatási adatok. Elemzők figyelmeztetnek, a magas munkanélküliség az Obama kabinet egyik legnagyobb belföldi kihívása. Ugyanakkor a Fehér Ház emlékeztetett, a globális felmelegedés elleni küzdelem, a pénzügyi stabilitás megteremtése, és az egészséges élet védelme a kormányzat legfontosabb céljai között szerepel.

Az adókedvezmény 183 tengerentúli vállalkozást érint, egyebek mellett nap-, és szélenergia projekteket, valamint más olyan technológiai és technikai fejlesztéseket, amelyek mind az energiahatékonyság és a kibocsátás csökkentését szolgálják. Az elnök szakértői arra számítanak, hogy az adókedvezménnyel serkentette beruházások több tízezer új állást teremtenek.

Előzmények:  A választások előtt Obama az amerikai gazdaságot sújtó válság ellenére radikális változásokat ígért a globális felmelegedés elleni küzdelemmel kapcsolatos washingtoni politikában hivatali elődje, George Bush álláspontjához képest.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A demokrata párti Obama többször tárgyalt Al Gore-ral, aki a Globális felmelegedés elleni harc legnagyobb űttörője. Az úgynevezett “zöld munkahelyek” létrehozásáról mint olyan lehetőségről beszéltek, amely javíthatja az amerikai foglalkoztatási mutatókat, a külföldi olajszállításoktól való függőség enyhítése révén erősítheti az Egyesült Államok nemzetbiztonságát, és csökkentheti az energiaköltségeket.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb