„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Lebegő kocka: a beépített faburkolatú konzol a garázsbejáró felett lebeg

Ha úgy gondolod, hogy nem rendelkezel elég helyiséggel, egy új szoba hozzáadásához, akkor lehet, hogy csak ki kell nyitnod a fantáziád, ugyanis van néhány merész, kreatív módszer- például az autóbejáró fölé történő beépítés. Egy háztulajdonos számára Winchesterben, Angliában nem volt más, mint egy szűk, kavicsokkal borított hely a történelmi otthonuk és a szomszédos épület között, nem is beszélve arról, hogy szigorú megőrzési törvényekkel kellett szembenézniük, amelyek előírják, hogy a kiterjesztéseknek különbséget kell tenniük az eredeti szerkezettől.

Az ügyfél arra kérte az Adam Knibb építészeti céget, hogy találjon módot egy déli fekvésű szoba hozzáépítésére, a nemrégiben átalakított házhoz, amely egykor a régi St. Swithun iskola része volt. Az eredmény egy lebegő fadoboz, amely a szomszédos házak falaira támaszkodik, és a másik oldalon néhány oszlop tartja fel.

A függőleges fa burkolat három oldalról magas és keskeny ablakokat alkot, ellentétben a meglévő tégla homlokzatokkal, így nem téveszthető össze, hogy az épület melyik eleme történelmi, és melyik az új. A közepén lévő tetőablak természetes fényben árasztja el a teljesen fehér belső teret.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kiegészítés nemcsak az egyébként használhatatlan függőleges tér előnyeit használja ki, hanem egy fedett parkolóhelyet is létrehoz, amelyet a doboz aljára felszerelt lámpák világítanak meg, áthaladva rajta pedig egy kicsi, saját kertbe érkezünk.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb