„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Tágas otthon Peruban: a természet csodálata

Mesés 7500 négyzetméteres telken fekszik mindössze 46 km-re Limától, Peruban, ez a modern ház olyan kilátással, ami eukaliptusz erdőket és sivatagi hegyeket vonultat fel a háttérben.

Jaime Ortiz de Zevallos építész tervezte meg az otthont. A ház a telek észak-keleti sarkában található, az úthoz legközelebb eső területen, annak érdekében, hogy maximálisan kihasználják a földet. Az épületek úgy működnek, mint egy képernyő, ami elrejti az ingatlant, amikor belépünk.

House-b2-by-Jaime-Ortiz-de-Zevallos-11


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A nagyvonalú padlótól mennyezetig érő ablakoknak köszönhetően a dupla magasságú nappalit természetes fény árasztja el, miközben a zöld tájkép és a dinamikus panorámaképek az élénk zöld füvet tükrözik kintről. A 460 négyzetméteres otthon House b2 néven ismert, ellentétben a merev névvel a természet ihlette, és semleges színeket használnak, hogy a külső környezethez való kötődés zavartalan legyen. A tágas otthon a 7500 négyzetméteres ingatlan sarkán nyugszik, a modern design világítótornyaként.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb