Home / Érdekességek innovációk / Szociális épület Hollandiában

Szociális épület Hollandiában

A Lego imádóknak ez nagyon fog tetszeni! 2011-ben épült fel ez a furcsa szerkezet, amely a belvárosi színpadi előadások, koncertek, kiállítások és rendezvények színhelye.

Ez az ideiglenes pavilon Enschede városban, Hollandiában, amelyet a „Grenswerk Fesztiválra” állítottak fel egy nyilvános helyen.

Michiel de Wit és Filip Jonker a LOOSFM cégtől tervezték meg ezt a sokoldalú épületet, mely neve: Abondatus Gigantus. Piros, kék, sárga, fekete és fehér darabok alkotják ezt a templomszerű épületet.
Van egy csúcsa, amely felfele emelkedik. Belülről egy érdekes hatást kelt, a réseken beáramló természetes fénnyel.

Ajánló

6. helyezett hazánk csapata a Solar Decatlon versenyen

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL Háromszor annyi energiát termel a magyar zöld ház, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..